Robin Thicke otkrio pravu istinu o svom (Pharrellovom) najvećem hitu

Screenshot: YouTube

TIJEKOM svjedočenja u sporu između Robina Thickea i djece Marvina Gayea (koja smatraju da je "Blurred Lines" bezočna krađa pjesme njihova oca "Got To Give It Up"), pjevač je otkrio pravu istinu o svom najvećem hitu.

U transkriptu koji su dati na uvid javnosti, može se naći i detalj o apsolutno zanemarivom pjevačevom doprinosu prilikom stvaranja hita.

"Da budem iskren, bio sam pod utjecajem Vicodina i alkohola kad sam dolazio u studio. Sjećam se da sam htio biti uključeniji u kreativni proces više nego što sam bio. Devet mjeseci kasnije, pjesma je postala veliki hit i htio sam dio zasluga. Počeo sam se uvjeravati da sam u stvaranju sudjelovao više nego stvarno jesam. U stvarnosti, Pharrell je napravio instrumental i napisao svaki dio pjesme", priznao je Thicke i dodao da je veći dio 2013. bio nadrogiran.

Čuvši svoj hit singl tijekom svjedočenja, Thicke je dodao: "Bože, moram prestati pušiti. Volio bih da još uvijek ovako zvučim. Kakav jebeni glas".

Hollywood Reporter domogao se i Pharrellovog svjedočenja, a on je izjavio: "Takve se stvari svakog dana događaju u ovoj industriji. Znate kako to ide, ljudi se pretvaraju kao da su veći autori nego stvarno jesu, a tada započinju s ukrašavanjem istine".

Pročitajte više