Saga o tučnjavi Jay Z-ja i sestre Knowles se zahuktava: Razlog je ipak druga žena?

Foto: Instagram

AMERIČKI mediji ne prestaju kopati po priči o tučnjavi iz lifta u kojoj je sestra Beyonce Knowles, Solange, fizički nasrnula na njezinog muža Jay Z-ja.

NY Daily News već je pisao da je Solange poludjela jer je Jay nakon Meta htio sam otići na party kojem je domaćica bila Rihanna (te je zato na kraju i otišao drugim automobilom), a sad je sve skupa dobilo novu dimenziju. Naime, Daily News piše da su im izvori potvrdili da je glavni razlog svađi bila dizajnerica Rachel Roy, koja se "previše približila Jayu", a Solange je osjetila poriv obraniti čast svoje starije sestre Beyonce.

Solange branila Beyonceinu čast

Solange je navodno dizajnerici doviknula da se drži podalje od njezina šogora, a US Magazine piše da joj je kazala: "Svatko tko se približi Jayu mora biti upozoren i biti spreman obračunati se sa mnom". Prije ulaska u lift Jay je Solange navodno kazao da je pretjerala napadom na dizajnericu i tad je došlo do fizičkog obračuna.

Rihannin party u priču se uklapa tako što se reper upravo tamo namjeravao još malo nasamo družiti s dizajnericom, a Solange to (navodno pripita) nije nimalo dobro prihvatila: "Zašto ne možeš ići kući", pitala je Solange Jaya, tvrdi izvor za NY Daily News, te se nakon toga obratila i Beyonce, pitajući je: "Zašto tvoj suprug sad mora ići u klub?".


"Rachel je malo prebliska s Jay Z-jem. Solange se to ne sviđa", kazao je izvor.

Ratoborna dizajnerica

Rachel Roy bila je u braku s Damonom Dashom, Jay Z-jevim bivšim poslovnim partnerom. Njih su se dvojica posvadili prije nekoliko godina, a Dash je na Instagramu obranio Solange, nazivajući je "jedinstvenom": "Ustvari sam impresioniran njezinim neovisnim duhom, izgleda kao borac", napisao je.

Ni Roy u cijeloj priči nije bila nedužna, tvrdi isti izvor: "Rachel je ratoborna i čvrsta djevojka, nije odustala".

Nitko od aktera još uvijek se nije oglasio o cijeloj priči, a glasine da su Jay i Solange stvari izgladili zajedničkom kupovinom nakita lažne su: opovrgnuo ih je sam vlasnik dućana za koji se pisalo da su posjetili, koji je kazao da se njih dvoje nikad tamo nisu pojavili, piše Us Weekly.

S druge strane, iako je Solange svoju ljutnju iskazala i brisanjem fotografija sa sestrom s Instagrama, Beyonce je napravila upravo suprotno: u srijedu ujutro objavila je niz fotki sa Solange. Samo je prvu popratila komentarom, napisavši "Dobro jutro".

Pročitajte više