Sanela Jenkins poručila: Vuče, ovo je pravi Bono Vox

Foto: Anadolija

NAKON što je Vuk Jeremić obmanuo javnost fotografijama s lažnim Bonom Voxom, poznata Bosanka Sanela Jenkins odlučila je objaviti fotografiju s pravim Bonom.

"Vuče, ovo je pravi Bono Vox", poručila je svjetski poznata poslovna žena i humanitarka iz Sarajeva Sanela Jenkins predsjedniku Generalne skupštine UN-a Vuku Jeremiću, objavljujući fotografiju s Bonom koju prenosi agencija Anadolija.

Vuk Jeremić priznao je da je obmanuo javnost objavljujući na društvenim mrežama fotografije na kojima zajedno s popularnim pjevačem, frontmenom grupe U2, Bono Voxom, diže tri prsta.

Nakon što je Sanela Jenkins objavila kako joj je Bono rekao da se s Jeremićem nikad nije fotografirao, predsjednik Generalne skupštine UN-a priznao je da se fotografirao sa lažnim Bono Voxom.

Bono je deklarirani prijatelj Bosne i Hercegovine. Ljubav prema Sarajlijama i ostalim stanovnicima BiH iskazao još tokom rata pozivajući sa koncerata širom svijeta svjetske lidere da zaustave zločine u Bosni. U više navrata boravio je u Sarajevu gdje je 1997. grupa U2 održala spektakularan koncert.

Sanela Jenkins i Bono su višegodišnji prijatelji, a objavljena fotografija nastala je na zabavi koju je nedavno u Los Angelesu organizirao Elton John.
 

Pročitajte više