Seksi kćerka narko bossa razljutila Meksikance

Foto: Facebook/Instagram

MELISSA PLANCARTE kćerka je Enriquea Plancartea Solisa, jednog od vođa poznatog narko kartela koji djeluje pod nazivom "Vitezovi Templari". Ova nemilosrdna kriminalna organizacija vlada i sije strah područjem Michoacan u zapadnom Meksiku, piše Latin Times.

Melissa je pjevačica i razljutila je Meksikance kada je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj je vidljivo kako na haljini ima simbol kartela.



Taj kartel kao svoj simbol koristi simbol pravih vitezova templara koji su se borili u križarskim ratovima.

Grupe koje se bore protiv narko kartela užasnute su fotografijom i smatraju kako je Mellisa ovime jasno dala potporu ilegalnim radnjama svog oca. Na društvenim mrežama planiraju pokrenuti kampanje usmjerene protiv vođa kartela i njihovim obitelji.

Melissa se u međuvremenu javno ogradila od svog oca. "Uz dužno poštovanje mom ocu kojeg volim, ja nisam odgovorna za njegova djela niti snosim krivicu za njih. Situacije s kojima me se povezuje potpuno su mi strane. Moj svijet, moji snovi i moja strast je glazba i posvećena sam tome. Moja karijera ne može biti ukaljana djelima koja nisam počinila", rekla je Melissa.

 

Pročitajte više