Slavonac uhićen jer je 66 puta vozio neregistrirani automobil bez vozačke dozvole



NAKON što je neimenovani 26-godišnjak iz Semeljaca uhićen zbog upravljanja neregistriranim vozilom i to bez vozačke dozvole, dobio je kaznu od samo deset dana zadržavanja u zatvoru. Naime, to ne bi bilo nimalo čudno da ovaj vozač zbog istog razloga nije uhićen po 66. put!

Muškarca je policija zaustavila u srijedu navečer u Đakovu, a nakon kratke provjere patrola koja ga je zaustavila dobila je informaciju da je riječ o muškarcu koji je do sad zaustavljen čak 66 puta te je u svojoj "karijeri" napravio nevjerojatnih 145 prekršaja, piše Glas Slavonije.
Svih 66 puta dobio je kaznu zbog upravljanja neregistriranim automobilom bez vozačke dozvole, a ostali prekršajni nastali su zbog upravljanja vozilom u alkoholiziranom stanju i bježanja od policije.

Ovaj muškarac poznat je policiji i po slučaju iz 2011. godine kad su ga sumještani Semeljčani prijavili policiji zbog divljanja vozilom i to u strahu da ne bi nekoga ozlijedio. Tad je u bijegu od policije u jednom trenutku zaustavio vozilo jer nije mogao više voziti pa je počeo trčati od policije, međutim, to je završilo neuspješno jer je muškarac u krvi imao oko 2 promila alkohola.

Tad mu je, kao i sad, prijatila novčana kazna od 5.000 do 15.000 kuna te kazna zatvora do 60 dana.

Pročitajte više