Soraja se oglasila nakon privođenja: Voljela bih da me ostave na miru

Foto: Instagram

SRPSKI mediji objavili su da je na crnogorskom aerodromu privedena starleta Soraja Vučelić . Dan kasnije oglasila se i sama Soraja, koja tvrdi da ništa od toga nije istina.

"Ta informacija nema veze s mozgom. Upravo sam se probudila i saznala iz medija, tj. portala da su me "privodili". Niti me je itko privodio, niti to ima veze s istinom. Nekome je baš dosadno pa izmišlja. Voljela bih da nađu neku drugu zanimaciju, a da mene ostave na miru. Ovo je već treći put da pišu istu stvar, a da ja demantiram. Nemam riječi", rekla je zvijezda reality showa za srpski portal.

Prema pisanju medija, na razgovor je odvedena zbog istrage o ubojstvu Armina Muše Osmanagića, koji je metkom iz snajpera usmrćen ispred svog lokala u centru Bara u rujnu prošle godine. Slovio je za vođu druge po snazi kriminalne bande u Baru.

Soraju je policija tražila zbog iskaza koji je dala nakon ubojstva, a koji se nije slagao s drugim iskazima. Navodno je puštena odmah nakon ispitivanja, iako ona tvrdi da ispitivanja nije ni bilo. 

Pročitajte više