Srednjoškolka iz Đakova o čijoj izvedbi svi pričaju: "Nevjerojatno interpretira naše pjesme!"

Screenshot: Facebook

OVE NEDJELJE emitirana je druga epizoda showa "X Factor Adria" u kojoj su se predstavili mnogi osebujni kandidati.

Ipak, jedna je djevojka privukla posebnu pažnju, a ime joj je Iva Ćurić i dolazi iz Đakova. 17-godišnjakinja je svojom opuštenošću i osmjehom osvojila sve, a kad se to spojilo sa zanimljivim vokalom, rezultiralo je s gotovo 400.000 pogleda na Facebooku. Video njezine izvedbe pjesama Elitnog odreda prikupio je i više od 26.000 lajkova te 1500 shareova.

A njezin super nastup nisu propustili ni članovi benda čije je pjesme pjevala. Relja Popović, glumac popularan po ulozi u filmu "Parada" te član grupe Elitni odredi kazao je: "Gledao sam Ivu u 'X Factoru', sjajna je! Već ranije sam je javno pohvalio zbog nevjerojatnih interpretacija naših pjesama. To su i ljudi prepoznali s obzirom na to da njezini coveri na YouTubeu imaju milijunske preglede. Iva ima specifičnu boju glasa i energiju, a ja se nadam da ima plan onoga što želi da radi s glazbom i želim joj da u tome i uspije!".

Nastup ove srednjoškolke u nedjeljnoj epizodi "X Factor Adria", Tonči Huljić je prokomentirao riječima: "Mogli bismo te slušati satima! Donijela si potpuno novu dimenziju ovih pjesama!", dok je Aleksandra dodala da ju Iva podsjeća na Norah Jones i da ima sjajan glas. Massimo je iznio svoje mišljenje: "Vokalno si izuzetno interesantna!", dok je Željko rekao da je potpuno zadovoljan i da je uživao. S četiri DA, Iva se plasirala u sljedeću fazu natjecanja, a nakon emisije ova 17-godišnja djevojka kratko je komentirala: "Osjećam se neopisivo, presretna sam! Moram priznati da sam se poslije audicije i pozitivnih komentara žirija rasplakala i nisam mogla vjerovati gdje sam! Toliko sam bila sretna!".

 
Iva Ćurić - Ne koči/Beograd (Elitni odredi)

Nama je ovo bilo drugačije, osvežavajuće, totalno X factor!

Posted by X Factor Adria on Sunday, March 29, 2015

Pročitajte više