Što poznati Hrvati kažu na "50 nijansi sive": U CineStaru svečano otvoren Tjedan ljubavi

Foto: Press

SVEČANO otvorenje Tjedna ljubavi sinoć je bilo u znaku filma koji će zasigur­no obilježiti ne samo ovo Valentinovo, nego i cijelu 2015. godinu. U sklopu ovog tradicionalnog događanja najveće domaće obožavateljice (i obožavate­lji) kultnoga romana u Lijepoj našoj prvi su na specijalnoj projekciji za fano­ve pogledali film "50 nijansi sive" u Gold Class dvorani CineStara Arena Zagreb, a nakon projekcije svi se slažu u jednom: Jedva se čeka nas­tavak!

Među prvima "50 nijansi sive" pogledala je i Nika Čorak koja je na projekciju stigla u pratnji tete: "Film je detaljan. Dobar je i sve je jako lijepo prikazano", kazala je. S njom se slaže i Jacques Houdek koji je u filmu uživao zajedno sa suprugom Brigitom: "Film je interesantan i vrlo intenzivan. Osje­ćam da će se neki nastavak dogoditi vrlo brzo zbog ovako zanimljivog kraja". Sanela Milinić oduševljeno je dodala: "Dovoljno je intrigantan da te drži dva sata u napetosti. Jedva čekam nastavak!", dok je uvijek odmjerena Mi­rela Holy nakon projekcije izjavila: "Nisam iznenađena filmom s obzirom na to da sam čitala knjigu. Film se dosta drži predloška".

S obzirom na više od 30.000 ulaznica prodanih u pretprodaji, sjajni prvi dojmovi hrvatskih fanova zasigurno će pridonijeti još većem interesu publi­ke za naslovom koji se zahvaljujući Tjednu ljubavi u CineStaru pretpremi­jerno prikazuje već danas. Svi željni romantičnih naslova osim "50 nijansi sive" tijekom Tjedna ljubavi moći će pogledati i "Velike oči" Ti­ma Burtona te "Annie", i na ovaj način najbolje proslaviti Dan zaljubljenih.
 

Pročitajte više