Svi se pitaju tko je misteriozna žena s otvaranja Olimpijskih igara



INDIJSKA je delegacija na Olimpijskim igrama u Londonu uputila žalbu organizatorima, a problem je izazvala "misteriozna žena" koja je tijekom mimohoda na svečanosti otvaranja hodala uz indijske sportaše.

"Tamo nije imala što raditi. Ovo je jasan slučaj nedopuštenog upada, a zbog toga smo i prosvjedovali. Nitko ne zna tko je ta žena i zašto joj je uopće dopušten ulazak na stazu. To je sramota. Ne znam radi li se o kršenju mjera sigurnosti, jer morala je proći određene sigurnosne mjere da bi se tamo uopće našla, ali osramoćeni smo pred cijelim svijetom i tražit ćemo ispriku", izjavio je šef indijske delegacije Muralidharan Raja.



Direktor Londonskog organizacijskog odbora, Sebastian Coe, također nije znao o kome je riječ, a neki nagađaju da je možda riječ o članici glumačke postave.

Međutim, indijski portali tvrde da je riječ o Madhuri Honey, studentici koja živi u Londonu. Naime, mlada je dama na svojem Facebook profilu objavila fotografiju propusnice za Olimpijske igre, ali još uvijek ostaje nepoznato kako se uspjela probiti na čelo povorke.

Nažalost, njen je profil deaktiviran brzo nakon što je u svim svjetskim medijima započeo "lov na misterioznu ženu".

Pročitajte više