Svjetska house senzacija gostuje u Hangaru

Foto: Press

ZAGREBAČKI klub Hangar će na oduševljenje svih ljubitelja house glazbe ugostiti u petak,
20. veljače, jednog od najatraktivnijih svjetskih klupskih programa - Kinky Malinki. Svjetski poznati DJ-i i senzacije house glazbe, Ferreck Dawn i AS I AM, oduševit će brojne
obožavatelje gostujući u zagrebačkom klubu Hangar.

Posjetitelje će energičnim i euforičnim nastupom zagrijati zagrebački DJ dvojac Golddiggers, nakon kojih nastupaju Ferreck Dawn i AS I AM, u čijim ćete hitovima, poput "Tattoo Girl" ili "Saving Grace", moći uživati sve do ranojutarnjih sati.

Klub Hangar će ovim gostovanjem razbuditi inače uspavanu zagrebačku klupsku scenu i obogatiti ponudu dolaskom glazbenika svjetskog kalibra.

Klupski program Kinky Malinki svoju je popularnost i brojne fanove stekao organizirajući
neke od nezaboravnih zabava na renomiranim destinacijama elektronske glazbe. U Velikoj Britaniji zasjeli su na tron klupske scene organizirajući stalne evente u Ministry of Sound, Pacha London, Proud2, Circut, Club Warehouse, dok na Ibizi imaju stalnu rezidenciju u klubu Eden. Svojim jedinstvenim konceptom oduševljavaju ljubitelje elektronske glazbe diljem
svijeta.

Freek Coppens aka Ferreck Dawn aktivan je više od 13 godina kao DJ i producent. Njegova
produkcija izlazi na najjačim "labelima" poput Spinnin’ Records, Toolroom, Material, Nervous,
and Hey records. Glazbu koju producira, podržavaju i u svojim setovima vrte Luciano, Carl
Cox, Dubfire, Davide Squillace, Laurent Garnier, The Magician, Steve Angello i Tiësto.

Jon O'leary aka AS I AM svoje iskustvo iza DJ pulta stekao je kroz godine, najviše u
Londonu i njegovoj okolici. Zvuk koji donosi pun je dubokih bass linija i suptilnih vokala. Njegov aktualni hit "Saving Grace" izašao je za Defected Records te se uvrstio na playliste kako drugih DJ-a tako i svih radio stanica koji prate house glazbu.

Više o gostovanju najatraktivnijeg svjetskog klupskog programa, Kinky Malinki, možete saznati OVDJE

A Index dijeli čak deset ulaznica za one koji 20. veljače u Hangaru žele uživati u glazbi ovih senzacija house glazbe, a sve što trebate napraviti jest poslati mail sa svim svojim podacima i naslovom "Kinky Malinki" na index.nagrada@gmail.com i požuriti. Dobitnici će biti obaviješteni mailom.

Pročitajte više