Tatjana Pašalić proglašena najzgodnijom pokerašicom na svijetu!

Foto: PokerStrategy.com, Facebook, Pokerlistings, Twitter

STRANICA InStash po završetku svjetskog prvenstva u pokeru objavila je listu "najzgodnijih i nezaustavljivih pokerašica svijeta", a na prvom mjestu našla se Hrvatica Tatjana Pašalić.

Najvažniji kriterij prilikom izbora bio je, kako autori tvrde, seksipil, ali dodaju i da su u obzir uzeli i njihove pobjede.

Bilo kako bilo, čak i ako nemate pojma o pokeru, ovo je savršen način da nešto naučite.

10. Vanessa Rousso



Na desetom mjestu našla se jedna od najpoznatijih i trenutno najuspješnijih pokerašica svijeta. Samo na EPT High Roller Championshipu osvojila je nešto ispod milijun dolara. Ova 30-godišnjakinja kreće se u skupini dobro vrhunskih igračica kao što su Liv Boeree, Maria Ho, Tiggany Michelle i Vanessa Selbst.

9. Angela Prada-Moed



InStash se za ovu Kolumbijku odlučio zbog imidža ozbiljne, ali istovremeno seksi dame. Iako je njezin najbolji dosadašnji plasman četvrto mjesto na turniru Ladies No Limit Hold 'Em, uvijek je pri samom vrhu ljestvice.

8. Maria Ho



Ova igračica s diplomom s NYU-a igri pristupa promišljeno i koristi iskustva stečena u online partijama. Naime, Melanie je pod imenom Calisto5 počela zarađivati igrajući online prije pet godina, a na turnirima se pojavljuje od 2009.


6. Almira Skripchenko



Ruskinja koja trenutno živi u Francuskoj najpoznatija je kao šahistica, a za istim stolom s finalistima Svjetskog prvenstva našla se 2009. Predviđaju joj sjajnu budućnost.

5. Kara Scott



Pogledate li njezinu fotografiju, bit će vam jasno zašto je ova Kanađanka završila na listi. Isprva je izvještavala s turnira, a zatim započela igrati. Iako nije uspješna kao ostale djevojke s liste, dosad je zaradila oko pola milijuna dolara. Posljednjih nekoliko godina surađuje s ESPN-om prilikom prijenosa turnira.

4. Sandra Naujoks



Njemica Sandra Naujoks ima nadimak "Crna Mamba", a dosad je u džep spremila preko dva milijuna dolara igrajući na raznoraznim turnirima. Što je sasvim pristojan "džeparac" za jednu učiteljicu. Između ostalog, bavi se humanitarnim radom i s ostalim pokerašima gradi škole u Kambodži.

3. Liv Boeree



Liv je samo na jednom turniru u San Remu 2010. zaradila oko dva milijuna dolara, a uzmemo li u obzir da je dosad zaradila na čak 40 turnira, govorimo o impresivnom iznosu. Naravno, uz njezine fotografije teško se koncentrirati na priče o novcu.

2. Lauren Kling



Na online turnirima, Lauren se pojavljuje pod imenom SUPERMODEL, a uzmemo li u obzir njezin izgled, prilično je jasno zašto ga koristi. U svakom slučaju, na online turniru 2010. zaradila je 163 tisuće dolara, a redovito se pojavljuje i na WSOP-u.

1. Tatjana Pašalić

"Vitka je, ali ima obline i lice kojem je teško odoljeti", piše InStash. Prije nego se aktivno uključila u igru izvještavala je s turnira diljem svijeta. 2012. izgubila je okladu i na jednom se turniru pojavila u kostimu leoparda, a pobjednici ove oklade svi su oni koji su je imali prilike vidjeti u ovom seksi izdanju.

"Počašćena sam samom činjenicom što sam stavljena na listu s tako divnim i uspješnim ženama. Iako se naši životi čine bezbrižnim, jako je puno truda uloženo od strane svake od ovih djevojaka i lijepo je znati da nas ljudi cijene i vide da smo puno više od lica pred kamerama ili za poker stolom. Posebno mi je drago što je čitav članak napisan od strane portala koji nije primarno vezan za našu industriju, što znači da poker postaje popularniji i na drugim tržištima, a to znači uspjeh za sve nas. I naravno, uvijek je lijepo primiti takav kompliment, pogotovo nekoliko dana prije rođendana", rekla je za Index Tatjana.


Inače, Tatjana je rođena u Bosanskoj Gradišci, a s dva mjeseca preselila se Zagreb gdje se zadržala do 19. godine kada je preselila u Dansku gdje se prvi puta zainteresirala za online poker .

Ova blogerica, osobni chef i voditeljica na CalvinAyreu i Sky TV-u, zainteresirana je i za snimanje dokumentaraca, a namjera joj je snimiti film o Sarajevu uz koje je posebno vezana.

Kratko je živjela na Malti, nakon toga preselila u Škotsku, a od 2011. živi u Londonu. Prije nekoliko godina razgovarali smo s njom nakon velikog poker turnira u Pragu, a više o njoj možete doznati i na njezinoj stranici.

Pročitajte više