Terrance Howard u najbizarnijem intervjuu do sad: Izmislio sam novu matematiku i dokazao da je 1 x 1 = 2

Foto: Fame Fly

U JEDNOM od bizarnijih intervjua koji je nedavno dao za Rolling Stone, oduvijek čudnovati glumac Terrance Howard progovorio je o nizu tema, a posebnu je pažnju medija privukla "terryologija".

Naime, radi se o "novoj vrsti matematike" koju glumac dnevno proučava i po 17 sati, a ime je, pretpostavljate, dobila po njemu.

"Otkad sam bio dijete, pitam se zašto je mjehurić od sapunice okrugao, a ne u obliku, primjerice, trokuta. otkrio sam. Da je Pitagora živ, poludio bi. I Einstein. I Tesla!", govori Howard i dodaje da je tijekom studiranja na institutu Pratt u Brooklynu otkrio "terryologiju" zbog koje je morao prekinuti studiranje nakon što je ušao u svađu s profesorom koji nije prihvatio njegove teorije.

"Pitao sam profesora kako 1 x 1 može biti 1. Ako jedan puta jedan daje rezultat jedan, to znači da dva nema vrijednost jer to poništava množenje. Jedan puta jedan je dva jer kvadratni korijen broja četiri je dva pa se moramo zapitati koji je kvadratni korijen od dva. Trebalo bi biti jedan, ali govore nam da je dva, a to ne može biti", uvjeren je Howard.

Između ostalog, optužio je i svog nekadašnjeg kolegu Roberta Downeyja Jr.-a zbog kojeg je, tvrdi ovaj matematičar, "izgubio 100 milijuna dolara".

"Za nastavak 'Iron Mana' trebao sam dobiti pet milijuna dolara no moj ih je agent odjebao i već su me drugi dan zamijenili Donom Cheadleom. Zvao sam Robbyja da ga zamolim da mi pomogne kao i što sam i ja pomogao njemu kad ga studio nije htio angažirati zbog problema s drogom. Nikad mi se nije javio. I pokušajte pogoditi tko je dobio milijune koji su trebali pripasti meni? Dobio je cijelu franšizu pa sam mu tako na neki način poklonio 100 milijuna dolara, a to je gubitak od 100 milijuna dolara za mene jer sam pazio na njega. No, i danas bih učinio isto. Takav sam".

Pročitajte više