Teta Kevina Federlinea napisala erotsku novelu o njegovom braku s Britney!

PLESAČA i bivšeg muža Britney Spears mnogi su godinama nazivali "muškom sponzorušom" i prevarantom koji želi izmusti novac od slavne pjevačice, no čini se da jabuka ne pada daleko od stabla jer se još neki članovi njegove obitelji želi financijski okoristiti na njezinoj slavi.

Naime, Kevinova teta, Diane Story, napisala je erotsku novelu temeljenu na seksi zgodama svojeg nećaka i slavne Britney Spears! Novela pod nazivom "Pop Baby Krissy Doucet" prati priču mlade pjevačice Krissy i plesača Keenana Fazia, koji se upuštaju u strastvenu romansu, vrlo sličnu pravoj priči o Kevinu i Britney.

"Kad ga je izabrala između svih plesača u klubu, Krissy je znala da je donijela najbolju odluku u svom životu. Ipak, kako se mogla mjeriti s prekrasnom Tarom Butler, ženom iz Keenanove prošlosti koja je znala ispuniti sve njegove seksualne želje?", piše Kevinova teta u noveli.

Ova novela u prodaju će krenuti za nekoliko dana po cijeni od 4.99 dolara, a Diane predviđa toliki uspjeh da već priprema i nastavak pod nazivom "Pop Baby Maddy Fortin".

Ljigavo, nema što.

Britney i Kevin bili su u braku od 2004. do 2007. godine

Pročitajte više