Toliko je zadovoljan svojim životom da je odbio milijun dolara vrijedan posao

Screenshot: YouTube

JEROME JARRE jedan je od onih ljudi koji su sasvim slučajno postali zvijezde i to zahvaljujući svojim aktivnostima na društvenim mrežama kojima su privukli veliki broj obožavatelja koji ih prate.

Mladi Francuz je postao poznat objavljivanjem videa na Vineu, a novostečena slava ga je dovela do mogućnosti da potpiše milijunski ugovor s jednom reklamnom agencijom u New Yorku.

I dok bi netko drugi na njegovom mjestu smatrao tu mogućnost prilikom života, Jarre je napravio upravo obrnuto i tako odbio poslovnu suradnju, na iznenađenje svih prisutnih na sastanku.

Naime, Jarre je cijeli susret dokumentirao skrivenom kamerom, a na videu objavljenom na YouTubeu možemo vidjeti trenutak kada je odbio milijunski posao, koji mu je ponudila agencija "VaynerMedia".

No, Jarre za sve to ima vrlo jednostavan razlog. On i dalje želi živjeti ispunjen život te tvrdi da mu nije potrebna ničija kontrola idućih godinu dana i netko tko će mu govoriti što će snimati.

Ovaj Francuz još ne želi imati predvidljiv život, ispunjen dnevnim rutinama, jer, kako kaže, ključ sreće je da živite život punim potencijalom.

Tako, kad god se nađe u nekoj životnoj nedoumici, zapita se uvijek jedno te isto pitanje: samo zamislite da imate 99 godina i da ste na samrti. No, upravo ste dobili priliku da se vratite upravo u ovaj trenutak i da ispravite ono što ste davno napravili. Što ćete učiniti?

Jarre je učinio upravo to i odbio milijunski posao.
 

Pročitajte više