Tony Cetinski navodno udario djevojku: Iz pjevačeva tima sve oštro demantiraju

Foto: Facebook

TONY CETINSKI navodno je prije dva dana u Beogradu udario svoju djevojku Dubravku Dujak, a iz njegovog tima ovu vijest oštro demantiraju.

U nastavku donosimo e mail kojeg je pjevačeva suradnica Maja Klanac poslala na našu adresu.

"Tijekom sutrašnjeg dana srpske medije preplavit će jedna potpuno netočna informacija i krajnje neumjesna laž, da je Tony Cetinski tijekom večernjeg izlaska s društvom u Beogradu, u petak 27.9. uslijed svađe ošamario svoju djevojku Dubravku Dujak.

Riječ je o neistini i vrlo ružnom podmetanju. Naime, Tony je izraziti pacifist s nultom tolerancijom na nasije bilo koje vrste, a naročito prema ženama. Tijekom svoje bogate i dugogodišnje karijere Tony se nikad nije susreo s ovakvom vrstom grubih podmetanja, laži i optužbi te je šokiran istima.

U Beogradu je boravio povodom revijalnog festivala Radija S, najslušanijeg radija u Srbiji za čije je slušatelje izveo pjesmu 'Blago onom tko te ima'. Trenutno je u Zagrebu i marljivo u studiju s cijelom ekipom radi na novim glazbenim uspješnicama, koje na oduševljenje brojne i vjerne publike u cijeloj regiji, pristižu već početkom 2014."

Pročitajte više