Tuži BMW zbog dvije godine duge, bolne i neprekidne erekcije



AMERIKANAC Henry Wolf ovog tjedna planira predati svoju tužbu sudu u SAD-u u kojoj tvrdi da je zbog BMW-ovog motora dvije godine imao konstantnu bolnu erekciju te traži novčanu odštetu za pretrpljene fizičke i psihičke boli.

Osim proizvođača motora, odlučio je tužiti i proizvođača sjedala Corbin Pacific jer prema njegovim tvrdnjama uzrok prijapizma, duge i bolne erekcije, je vožnja motorom koja je trajala ukupno 4 sata. Ovaj se 52-godišnjak u svibnju 2010. godine odvažio na put, a otada ima samo probleme. Nakon što je erekcija prestala, Henry se sad požalio kako je više uopće ne može postići.

"Ovo je iznimno neugodno, prvo sam morao prilagoditi svoje navike odlaska u toalet u javnosti i promijeniti odjeću, a dogodili su mi se i brojni drugi problemi", izjavio je za ABC News.

Iako nije upoznat s konkretnim Henryjevim slučajem, poznati urolog Ramgopal Satyanarayana tvrdi kako nikad nije ni čuo za slučaj prijpaizma uzrokovan motociklističkim sjedalom. Dodao je kako prijapizam mogu izazvati određeni lijekovi poput Viagre, Cialisa te antipsihotika. Također, mogu biti posljedica specifične krvne anemije dok je tek u iznimno rijetkim slučajevima stalna erekcija rezultat proživljene traume. Ako se ne liječi pravilno i pravovremeno, može izazvati trajnu erektilnu disfunkciju.

Pročitajte više