U izboru "ljepotica bez Photoshopa" Amerikanci Bosanku proglasili najljepšom na svijetu

Foto: GC

LIJEPU Bosanku Sonju Zekić, koju možete pratiti i na Gentleman's Choiceu, portal Beautiful Women Pedia proglasio je najljepšom "prirodnom" ženom na svijetu za 2013. godinu.

Sonja, koja je porijeklom iz Žepča, tako se na popisu "najljepših bez Photoshopa" našla na samom vrhu, a za Klix.ba izjavila je da se prilično iznenadila kad je saznala kakva joj je titula dodijeljena: "Amerikanci su me o pobjedi obavijestili putem e-maila. Oni su moje fotografije pronašli na internetu i na Facebooku, a onda je njihov žiri mene proglasio najljepšom prirodnom ženom za ovu godinu. Kada sam vidjela da su uz mene na njihovoj listi bili i poznati svjetski modeli, koji rade za najpoznatije svjetske modne kuće, prilično sam se iznenadila i stoga sam posebno ponosna na ovu pobjedu koja će mi, nadam se, otvoriti mnoge mogućnosti za napredak u svijetu mode. S portala su me pozvali da budem članica njihovog žirija za narednu godinu kako bismo izabrali moju nasljednicu", kazala je.



Podsjetimo, ova je godina u kojoj su ljepotice iz Bosne i Hercegovine primijećene u svijetu. Portal Beautiful Women Pedia, koji očito prilično simpatizira Bosanke, najljepšom ženom na svijetu za 2013. godinu nedavno je proglasio Aidu Đapo, a Banjalučanka Armina Nina Krgo proglašena je najljepšom na izboru World’s Perfect Miss.

Pročitajte više