Veliki uspjeh Fresh Island Festivala: Već najavljeno izdanje za 2013. godinu



ZAUSTAVLJALI su se avioni na pisti zbog Eve, mijenjali su se letovi zbog kašnjenja Nas-a. Nebo se je spajalo sa zemljom u petak 06. srpnja uoči nastupa Eve. Sve to nije spriječilo da prvo izdanje prvog hip-hop I r'n'b festivala u regiji prođe u nezaboravnoj atmosferi I odličnim nastupima.

Fresh Island Festival u tri dana i tri noći posjetilo je sveukupno 7000 hip-hop fanova i onih koji su to tek postali, na ukupno četiri pozornice u klubovima Aquarius i Papaya ten a party brodu. Da je Fresh Island već u samom početku opravdao titulu najsvježijeg festivala na domaćoj sceni dokaz su i mnogobrojni twitovi te komentari gostiju, izvođača, publike i svih koji su svjedočili da je po prvi put u 10 godina na Zrće na mala vrata ušao hip-hop žanr. Dugo očekivani nastup hip-hop ikone Nas-a u deliriju je ostavio publiku kluba Papaya, dok je pravu klupsku euforiju izazvala grammy nagrađivana reperica Eve. Američki DJ Statik Selektah u klubu Aquarius je u subotu 7. srpnja izazvao neviđene ovacije publike. Najbolji domaći DJ set bio je onaj od DJ Frx-a kojemu publika nije dopuštala da siđe sa pozornice sve do 6 sati ujutro. Festival je posjetio i britanski playboy Maximillion Cooper, vlasnik najveće svjetske utrke za celebrityje te najavio da će iduće godine Gumball 3000 utrka stati i u Novalji, na Fresh Island Festivalu.  Odlične komentare i iskustvo doživljeno na festivalu dijele svi: publika, izvođači, mediji i organizatori. Organizatori "A4 events" zahvaljuju se svima koji su omogućili da se prvi Fresh Island Festival uopće održi (New Yorker, Seat, Tiskara Justament, Algida, klubovi Aquarius i Papaya, svim izvođačima, turističkim agencijama, Fresh Island Crew i dr.).

Još uvijek pod dojmom s još većim uzbuđenjem i entuzijazmom najavljujemo drugo izdanje Fresh Island Festivala koji će se održati između 10. i 13. srpnja na plaži Zrće. "Die Hard Fan" ulaznice za "Fresh Island Festival 2013" možete kupiti već od petka 13. u sustavu Eventima po cijeni od samo 75 kn/10 eura. Ograničen paket "Die Hard Fan" ulaznica namijenjen je  onima koji žele ponovno iskusiti  svoje Fresh Island Festivalsko putovanje.

Pročitajte komentare koje su na Twitteru ostavili izvođači i neki od gostiju:

"Hvala svim ljudima na Fresh Island Festivalu za nevjerojatnu energiju i ljubav", napisala je Eve.

"Eve je rasturila na Fresh Island Festivalu u Hrvatskoj", piše Maximillion Cooper

"U 7 ujutro Hrvatska još uvijek pleše", oduševljen je bio Dj Statik Selektah.

Pročitajte više