Video - Bandić o otkazivanju Madonninog koncerta: Našli bi rješenje za travnjak u Maksimiru



GRADONAČELNIK Milan Bandić nekoliko dana nakon službenog otkazivanja koncerta Madonne u Zagrebu komentirao je kakvo je njegovo stajalište o tome.

"Mislim da su Lupa Promotion i gospodin Ivanković prije jedno mjesec dana meni rekli za koncert, čak me on i zvao da dođem. Onda je došla vaša kolegica i rekla da je otkazano, ja nisam ni znao. Žao mi je što Madonna neće doći u Zagreb jer dobro bi bilo za Zagreb da ona dođe, zašto ne. Ja bih to podržao i kao gradonačelnik i kao predsjednik Turističke zajednice grada Zagreba. Mislim da je to veliki događaj, u Zagreb bi se slilo i do 70.000 ljudi, nešto bi se dogodilo. Ja mislim da bi sačuvali travnjak u Maksimiru, da bi našli to rješenje. Međutim, zašto je došlo do  koncerta, ja ništa ne znam. Nisam se vidio s Markovićem. Je li prodaja karata nije išla dobro ili je ona odredila neki drugi teren, otišla negdje drugdje", izjavio je Bandić na novinskoj konferenciji u utorak poslijepodne.

Bitno je istaknuti kako je Lupa Promotion o kojoj gradonačelnik govori danas Adria Entertainment, a Vladimir Ivanković predsjednik uprave promotorske tvrtke koja surađuje s "Live Nationom".



Zanimljivo je istaknuti da gradonačelnik Bandić, koji je ujedno predsjednik Turističke zajednice grada Zagreba, nije znao za otkazivanje koncerta Madonne prije pet dana sve dok ga o tome nisu obavijestili novinari, a i tada je bio skeptičan pa je komentirao: "Ja već imam karte u džepu, znači da nije otkazan. Nisam dobio obavijest da je otkazan. Imam karte, valjda će me oni od kojih sam kupio karte obavijestiti".

Pročitajte više