Video: Čolić za Dan žena Zagrepčankama poklonio koncert pun emocija

ZDRAVKO ČOLIĆ sinoć je u prepunoj zagrebačkoj Areni održao veliki koncert povodom međunarodnog Dana žena. Baš kao i prije točno tri godine, trosatni koncert bio je pun emocija, a razdraganim Čolićevim obožavateljicama tekle su i suze radosnice što ponovno uživaju u hitovima svog idola. Čolić je nastupio u pratnji gudača i bubnjara Dragoljuba Đuričića, a ovog su puta zamjena popularnim Lokicama bile zagrebačke balerine.

"Zagrebačka je publika vrlo izbirljiva, kvalitetna i teško je bilo kojem izvođaču napuniti bilo koji veći prostor za koncerte, a pogotovo najveću dvoranu u Hrvatskoj, zagrebačku Arenu. Posebice danas kad se jedva izdvoji za ulaznicu. Uspjeh je tim veći ako se i ponovi. Hvala Zagrebe što ste mi opet priredili veličanstven doček", izjavio je neposredno pred izlazak na pozornicu Zdravko Čolić.

"Za publiku sam uvijek spreman dati sve najbolje od sebe i zato mi nije teško pjevati po tri sata na koncertima. Osjećam veliku odgovornost prema svakom tko je kupio ulaznicu za koncert. Hvala divnoj publici koja mi daje podršku na svakom od mojih koncerata. Neponovljiv je osjećaj kada sam na bini i pjevam. Tako je bilo i večeras. Hvala mojim Zagrepčankama i Zagrepčanima", kazao je popularni Čola nakon koncerta.

Pročitajte više