Vlada napokon dobila konstruktivnu oporbu: "Kurve, janjetina i Vuco" imaju plan za bolje sutra

DOBRO je poznato kako je Facebook profil Vlade Republike Hrvatske u zadnje vrijeme često poprište vrlo zanimljivih rasprava, unatoč određenoj dozi cenzure i proračunatog odabira na koje će se upite i kritike odgovarati a koje zanemarivati, ali jedan upit na kojeg se Vladina PR služba prije nekoliko dana udostojila odgovoriti definitivno će ući u anale moderne političke komunikacije.

Naime, popularnoj Vladi (45,952 "lajka") obratila se  jednako popularna grupa "Kurve, janjetina i Vuco" (44,451 lajk), koja, kao što joj samo ime sugerira, štuje Sinišu Vucu i promiče hedonizam.

"Zanima nas kada ćete se povući sa vlasti i pustiti sposobnim ljudima i vizionarima poput našeg Vođe Siniše Vuce, da spasimo što se spasiti da. Nećemo valjda morat silom doć na vlast, bilo bi fer od vas da se povučete i pozovete Vođu sa Apostolima u pomoć!", stoji u upitu, odnosno prijedlogu grupe Kurve janjetina i Vuco.

Vlada ljubazno moli za strpljenje i podsjeća na očuvanje kreditnog rejtinga

A Vladina PR služba, kao i obično cijepljena protiv humora i usmjerena samo na suhoparnu propagandu, odgovorila je sljedeće: "Jasno je rečeno kako se Vlada u ovom mandatu brine za gospodarski oporavak, nove investicije, nova radna mjesta i preokrenuti trend BDP-a u pozitivan. Promjene ne dolaze preko noći. Povodom šest mjeseci napravili smo i video o dotadašnjim poteza: http:/youtu.be/b7ca7ji3Ivw Uspjeli smo zadržati svoj kreditni rejting te promjeniti trend iz negativnog u stabilno, ali molimo za strpljenje."



Za četiri godine, eto Vuce na vlasti


Međutim, Vucine apostole očito ne zanimaju trivijalnosti poput kreditnog rejtinga i investicijskih ciklusa, već se zalažu za "malo konkretnije poteze". Pritom su spremni Vladi dopustiti da odradi mandat do kraja, a čak će im i pomoći u periodu dok  sami ne dođu na vlast za četiri godine. E to se zove konstruktivna oporba.

Janjetina svima, a ne samo njima!

"Hrvatska uz Sinišu Vucu može biti samo zdravija, sve je bolesno ovdje kod nas! Ako smo turistička zemlja, zašto ne legaliziramo javne kuće, zašto ne idemo u korak sa svijetom, u Njemačkoj dame koje se bave tim poslom imaju uplaćeno zdravstveno, mirovinsko, besplatne preglede, zašto smo mi tako glupi i ne možemo napraviti na našem Jadranu tako nešto, znate li vi koji bi se novac mogao na tome okrenuti? Mi iz KJV-a bi  vam rad pomogli u svemu tome. Što se tiče tog vašeg strpljenja, nije problem strpiti se meni i Vuci, samo što vi imate problem jer dok se mi izvučemo iz ove krize doći će već nova, ali dobro, za 4 godine su izbori, pustit ćemo vas do tada da se kupate u živom blatu koje će vas progutati, a onda dolazi na vlast Siniša Vuco sa svojim sloganom 'JANJETINA SVIMA, A NE SAMO NJIMA!", stoji u osebujnom odgovoru KJV-a.

Pročitajte više