Vrući nastup Nine Badrić: U studiju HRT-a tijekom generalne probe za Doru buknuo požar



HRVATSKA predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu, Nina Badrić, održala je sinoć u Anton Marti studiju HRT-a generalnu probu za večerašnju Doru. Podsjetimo, po prvi put ove godine publika ne odlučuje o hrvatskom predstavniku na Eurosongu, već je direktno za to odabrana Nina. Tijekom probe je u studiju došlo do manjeg požara, koji je ugašen brzom reakcijom osoblja.

"Sve je spremno, sve detalje smo uvježbali na generalki, ništa ne prepuštamo slučaju jer sutra na HRT1 idemo uživo, svi moji gosti su večeras došli, osjeća se jedna pozitivna atmosfera i napravit ćemo show za pamćenje", rekla je Nina nakon sinoćnje probe. Gledateljima je najavila "jednu drugačiju priču": "Željela sam vrhunske muzičare, fantastične goste, plesače u koje sam se odmah zaljubila, imamo samo ženske gudačice. Sastavili smo najbolje sastojke kako bi donijeli najljepšu jagodu, odnosno našu pjesmu  za Euroviziju".

"Mislim da je ova pjesma jedina u sebi objedinila i snagu i emocije i to će biti dobitna kombinacija"


Kako će pjesma biti ekskluzivno predstavljena na večerašnjoj Dori, Nina nije mogla otkrivati previše detalja, ali kazala je kako je pjesma posebna i nije kopija ničega do sada viđenoga. "Mislim da je ova pjesma jedina u sebi objedinila i snagu i emocije i to će biti dobitna kombinacija", smatra poznata pjevačica.

Ninini gosti na Dori će biti jedina hrvatska pobjednica na Eurosongu Emilija Kokić, predstavnice Makedonije i BiH na ovogodišnjem Eurosongu - Kaliopi i Maya Sar, Hari Varešanović te Nina Radojčić, prošlogodišnja predstavnica Srbije na Eurosongu. S Ninom na probi su bili i plesači iz  plesnih skupina Step by Step, Atomic Dance Factory te plesači Ivone Perkov i plesnog studija Tala.

Da je sve spremno za subotnju, jubilarnu 20. Doru, potvrdila je i urednica Zabavnog programa HTV-a Elizabeth Homsi: "Sve je uvježbano i spremno, mislim da smo televizijski iznjedrili nešto što dugo vremena nismo imali, ovo će biti veličanstveni scensko-glazbeni spektakl jedinstven po svojem formatu".

Pročitajte više