Zasuli je zgroženim komentarima nakon ove fotke: Ti si kostur, pojedi nešto!

Foto: Instagram

MANEKENKA Erin Wasson razlog je nove hajke na društvenim mrežama.

Ova 32-godišnjakinja prije nekoliko sat objavila je fotografiju na kojoj pozira sjedeći samo u gaćicama na livadi, pri čemu joj se na leđima jasno ocrtavaju rebra. Uz nju je napisala samo: "Živi malo", da bi ubrzo fotka bila zatrpana komentarima zgroženih fanova (i slučajnih prolaznika).

"Ti jedi malo" ili "Ovo ti je dobro?! Pa ona je kostur!" samo su neki od komentara zbog kojih je fotografija u kratkom roku stigla i do medija.

Wasson, koja se nebrojeno puta pojavila na naslovnicama najvećih svjetskih modnih časopisa, u više je navrata u prošlosti izjavljivala da je često bila meta maltretiranja zbog toga što je premršava: "Sjećam se da su me mučili što nemam grudi i što sam premršava, a i uvijek sam imala jako kratku kosu jer sam išla na šišanje s tatom, pa su ljudi uvijek mislili da izgledam muškobanjasto", kazala je jednom prilikom, a 2013. za Huffington Post nakon prozivke da je "zastrašujuće mršava" komentirala: "Mislim da je najvažnije za mene u ovom trenutku karijere da se usredotočim na to da ostanem snažna: i u glavi i u tijelu. Oduvijek sam bila sportski tip. Blagoslovljena sam dobrim genima od mame i tate i jašit ću na tom genetskom valu dok god mogu".

Pročitajte više