Zvijezda "Dana nezavisnosti" prolupala: Želiš me jebati, Ruperte? E, sad ću ja jebati tebe! Evi, stavi masku!

Screenshot: YouTube

ONI KOJI prate svijet filma vrlo su vjerojatno upoznati s glumcem Randyjem Quaidom koji u posljednjih desetak godina nije imao zapaženijih uloga na velikom platnu, ali zato je često punio novinske stupce sve luđim ispadima.

No, čini se da je Quaid, mnogima najpoznatiji po ulozi u blockbusteru "Dan nezavisnosti", ovog puta otišao korak dalje, a svoje je uobičajeno bulažnjenje o zavjeri moćnika koji žele uništiti njega i njegovu suprugu podigao na višu razinu.

U videu koji je objavio na YouTubeu, 64-godišnji Quaid obraća se publici dok njegova supruga, bivša manekenka Evgina, sjedi na krevetu odjevena u bikini.

"Evi i ja prošli smo kroz pakao. Pakao biblijskih razmjera", govori Quaid optužujući Warner Bros i News Corp. za kampanju koju protiv njega vode.

Video završava tako što Evgina stavlja masku medijskog mogula Ruperta Murdocha dok Quaid simulira seks.

"Želiš me jebati, Ruperte? E, sad ću ja jebati tebe! Evi, stavi masku!", govori vidno uznemireni glumac koji je još jednom ponovio da "zla holivudska sekta" planira njegovo ubojstvo.

Inače, problemi starijeg brata daleko poznatijeg Dennisa Quaid započeli su još 2008. tijekom priprema za predstavu "Lone Star Love" nakon što je verbalno i fizički nasrnuo na svoje kolege.

Dvije godine kasnije, Quaid i Evi uhićeni su zbog vandalizma i provale nakon što je otkriveno da ilegalno žive u kući čiji su vlasnici nekoć bili. Tijekom boravka u kući izazvali su tisuće dolara štete, a bizaran detalj je i to da su razbili 7000 dolara vrijedno zrcalo i zamijenili ga vlastitom fotografijom.

Budući da se očito nisu imali namjeru ponovno pojaviti pred sudom, uvjetno puštanje na slobodu iskoristili su kako bi pobjegli u Kanadu gdje i danas žive.

Pročitajte više