Zvijezda MTV-jevog showa se skinula i pomokrila po Dolphu Lundgrenu

Screenshot: YouTube

MATTHEW PRITCHARD, jedna od zvijezda MTV-jevog showa "Dirty Sanchez", ispričao se holivudskom snagatoru Dolphu Lundgrenu što se pomokrio na njega tijekom ludog leta privatnim zrakoplovom.

Pritchard je miješao alkohol sa sedativima tijekom 14-satnog leta od Amsterdama do Amerike, kamo je išao na završnicu rallyja Gumball 3000 u Reno u Nevadi. U jednom se trenutku potpuno svukao, popeo se na sjedala i počeo divljati po zrakoplovu. Nakon što su objavljenje fotografije, posramljeni Pritchard objavio je ispriku.

"Upravo sam došao u SAD, kakav let je to bio. Da skratim priču, pišao sam po podu pored Dolpha Lundgrena i probudio se na drugom sjedalu. Mislim da je vrijeme da se pozabavim svojim problemima s alkoholom. Isprike svima", napisao je pored fotografije s leta na, koju je objavio na Instagramu.

"Uzimao sam Xanax, sedativ koji vas uspava, kako bih zaspao tijekom leta. Nisam znao da ga se ne smije miješati a alkoholom. Puno sam popio i zamračilo mi se. Počeo sam trčati po zrakoplovu gore-dolje gol, a potom sam se pomokrio po nogama Dolpha Lundgrena", opisao je, dodavši da se on toga uopće ne sjeća.

"Navodno Dolph nije bio jako sretan", rekao je.

Na sreću, dvometraš Lundgren nije radio probleme zbog Pritchardova suludog ponašanja, piše Daily Mail.

"Nakon toga smo se rukovali i rekao mi je da se ne brinem. Ne znam zašto nisam uhićen u zračnoj luci", dodao je Pritchard.

No nije Pritchard bio jedini koji je ludovao u zrakoplovu. Kratka snimka objavljenja na YouTubeu otkriva da se let pretvorio u ludu zabavu.

Pročitajte više