Zvijezda "Vuka s Wall Streeta" usred novog holivudskog skandala

Foto: JLP

GLUMAC Jonah Hill, koji je za svoje uloge u filmovima "Moneyball" i "Vuk s Wall Streeta" bio nominiran za Oscara, našao se usred skandala.

30-godišnji glumac, komičar, scenarist i producent ulovljen je kako se pbrecnuo na paparazza, a to samo po sebi ne bi podiglo ni upola toliko prašine da nisu u sve uključene i optužbe za homofobiju. Video u kojem se Hilla može čuti kako govori: "Popuši mi kurac, ti pederčino" objavio je TMZ.

Razlog njegovu bijesu bio je komentar paparazza koji je, nakon što su drugi komentirali njegove cvjetne hlače, kazao: "Doduše sviđaju mi se hlače, buraz. Prilično su seksi", nastavio ga slijediti te mu u nekom trenutku poželio ugodan dan.

Gotovo odmah po objavi snimke Hill se ispričao i prokomentirao situaciju: "Uzrujan sam jer, od dana kad sam se rodio sam aktivist za prava gayeva. Ne tražim isprike za ono što sam rekao, ali ta me osoba slijedila cijeli dan, govorila mi ružne stvari o obitelji, stvarno ružne stvari o mojoj osobnosti, a ja sam odigrao točno ono što je htio i izgubio živce. I u tom sam trenutku rekao groznu riječ koja ne odražava moje osjećaje o bilo kojoj skupini ljudi. Trebao sam reći 'jebi se' ili ništa, a umjesto toga sam upotrijebio riječ koju je upotrebljavam u privatnom životu. I neka me se osuđuje zbog toga, ali slomilo bi mi srce da netko pomisli da bih imao nešto protiv nekoga na temelju njihove seksualnosti", kazao je gostujući kod Howarda Sterna i dodao: "Mislim da sam dobar u rađenju filmova, ali nisam dobar u ulozi slavne osobe".


Pročitajte više