"Zvijezde pjevaju"- Tamara i Alen napustili show: "Neke druge stvari jako bole za uši"

U SPECIJAL emisiji showa "Zvijezde pjevaju" ostala su svega tri para. Večeras su show napustili Tamara Loos i Alen Nižetić. "Kako je krenulo, mislila sam da ćemo već u prvoj ispasti. Hvala svima koji su glasovali", rekla je Tamara, a Alen se s njom složio.

Parovi pjevali po dvije pjesme

Večer su svojim nastupom otvorili Nikša Kušelj i Ivana Husar. Nakon prošlotjednog odličnog nastupa, Ivana i Nikša ovog puta okušali su se u teškom zadatku i pokušali otpjevati "Mjesto za mene" Damira Urbana. Prije nastupa Ivana je otkrila koliko voli opus svog riječkog kolege. "Sjajno, ovo je bilo odlično. Generalno, za live izvedbu genijalno", rekao je Nikša Bratoš. "Potpuno se slažem s Nikšom, sjajan odabir, sjajna izvedba. Sviđa mi se što ga Nikša nije imitirao, bilo je puno rock energije, odlično otvaranje emisije, stvarno je bilo dobro", komentirala je Ksenija. Martina Tomčić očekivala je energijom tipično agresivnu stvar. "Pjesmu sam doživjela potresno, na mene je ovo djelovalo potresno. Ovo je vaša najbolja stvar u ovom serijalu", pohvalila ih je stroga Tomčić. "Poanta je da nas jesu ostavili snažan dojam, na nas jesu". "Rock energija je tu, Nikša je odabrao pjesmu koja mu paše. Ova pjesma nije možda baš duetska, ali bilo je dobro", komentirala je Vanna. Za svoj prvi nastup dobili su 35 bodova.

Ivana Kindl i Goran Navojec odlično otpjevali "Kiss"

Uslijedili su Ivana Kindl i Goran Navojec. Ovaj par briljira iz emisije u emisiju, a ovog puta odlučili su se zapjevati hit Toma Jonesa "Kiss". "Savršena demonstracija frlji, hvala Ivana. Tko može, taj treba. Iz emisije u emisiju čujemo koliko je Goran zabavan, rasplesan, uvjerljiv i energičan. Glasovno bih možda mogla željeti malo čišći i samim time raspjevaniji vokal. Sve ostalo je sjajno", rekla je Martina. Ksenija je bila oduševljena njihovim nastupom. "pitala sam se kako će pjesma zvučati, a naravno da je sve lakše uz Ivanu. Ni Goran nije nimalo zaostajao". Za svoj nastup dobili su odličnih 39 bodova.

Tamara Loos i Alen Nižetić "nisu željeli kraj"

Tamara Loos i Alen Nižetić ponovno su se spojili. Prošlog tjedna Alen zbog viroze nije mogao nastupati, a unatoč tome prošla je dalje. Divlje jagode i njihova balada "Ne želiš kraj" bili su njihov izbor za prvi nastup. "Meni ste dočarali atmosferu. Tako to zvuči, malo tugaljivo. Lijep vam je dvoglas, nije važno koliko je lijep, rastanak kontinentalke i dalmoša ste sjajno dočarali", rekla je Vanna. "Tamara, bilo je dosta korektno vokalno, no držani tonovi nemaju kontrolu, bodu me u uši. Do mene stvar nije doprla. Usudila bih se reći da ju Tamara nisi doživjela i da nisi vjerovala u nju", otkrila je Tamari Martina. Za svoj nastup dobili su 29 bodova.

Energični Giuliano i Marija Borić izveli "Ja Veux"

Marija Borić i Giuliano zaključili su prvi dio večeri. Zapjevali su hit mlade Zaz "Ja Veux". "Ja ne znam francuski, ne razumijem ni riječ, ali njih dvoje su me ubjedili da je riječ o pjesmi sa životnim veseljem. Bilo je nekih komada koji bi mogli biti bolji, ali veselje koje je izlazilo iz njih, zaslužuje dobru ocjenu", rekao im je Nikša. Svojim nastupom oduševili su i Kseniju. Marija i Giuliano za prvi nastup dobili su 34 boda, a zaključili su time da su napredovali.


 
"Inače mi ne odgovara tvoj princip, no ovo je bilo izvrsno"

Drugi dio večeri ponovno su otvorili Nikša Kušelj i Ivana Husar, a otpjevali su "Americano". "Tvoj princip mi inače ne odgovara, no ovo je bilo sjajno, izvrsno, jako dobro", rekla je Vanna Nikši. "Pokušavao sam naći neke greške koje sam čuo tijekom proba, i nisam ih našao, bilo je odlično", rekao im je Bratoš. Za svoj nastup dobili su sjajnih 40 bodova.

"Dvornik bi bio zadovoljan"

Goran Navojec i Ivana Kindl otpjevali su u drugom dijelu večeri hit Dine Dvornika "Ella". "Svidjelo mi se definitivno. Cijelo vrijeme razmišljam što vam reći. Dobri ste i što da vam kažem? Trudim se tražiti vam greške, rastegnuo se Gorane fino vokal. Možda mi malo nedostaje da dobijemo jednu širinu emocija i različitosti pjesama. Ovo je sve tebi išlo na ruku, za što treba Ivanu pohvaliti", rekla je Martina. "Meni ova pjesma ima veliku vrijednost za raspoloženje. Dino bi sigurno bio zadovoljan, meni je ovo jako valjalo", poručila je Ivani i Goranu Ksenija. Za drugi nastup dobili su 36 bodova.

"Neke stvari jako bole za uši"

Drugi put ove večeri nastupili su i Tamara Loos i Alen Nižetić. "Show Must Go On" grupe Queen bio je njihov drugi odabir. "Ova ocjena morala bi se sastojati od puno segmenata. Za vas su radili i prateći vokali. Tamara, jako si lijepo zvučala u svom chorusu, bila si jako emotivna, bilo je jako lijepo, a neke druge stvari jako bole za uši. One koje su bile preteške za tebe, ali vidio se uloženi trud. Jako puno segmenata će činiti ocjenu, nemojte zamjeriti", rekla je Vanna. "Ovo je zaista zahtjevna priča, ocjena će morati sadržavati i nešto za hrabrost. Freddie je bio jedan jedini, to će vas malo spasiti kod mene u ocjenama. Generalno, bili ste uvjerljivi, pogotovo ti Tamara, meni je ovo bilo korektno", presudio je Bratoš. Za svoj drugi nastup dobili su 30 bodova.

"Zar je voljeti grijeh?"

Ovu večer svojim nastupom zatvorili su Marija Borić i Giuliano, a izveli su pjesmu "Zar je voljeti grijeh?" Zorice Kondže. "Vama ovo leži i tekstom i melodikom, vaša najbolja izvedba dosad", rekao je Nikša, a Vanna se složila. "Moram priznati da nisam čula falš, znači da ste ga dobro pokrili", komentirala je Martina. "Lijepo ste se slagali i gledali, baš pravi duet, jako lijepo", rekla je Ksenija. Dobili su 37 bodova. Na kraju su bodovima bili izjednačeni Ivana Husar i Nikša Kušelj te Goran Navojec i Ivana Kindl.

Pročitajte više