Abbey Clancy spremna progutati i niz Crouchovih prevara: "Peter i ja moramo prebroditi ovo!"

NEVJEROJATNO, ali istinito. Britanska manekenka Abigail Clancy spremna je progutati niz prevara Petera Croucha i ostati s poznatim nogometašem unatoč svemu. Iako je proteklih dana viđena bez zaručničkog prstena na ruci, želja za titulom "supruge nogometaša" očito je jača od njenog samopoštovanja i ponosa, jer je shrvana i posramljena Abbey za časopis OK! izjavila: "Ostajem uz Petera unatoč svemu. Peter i ja moramo prebroditi ovo!".

"Ludo ga voli"

Podsjetimo, prije 10-ak dana je otkriveno da je nogometaš svoju 24-godišnju zaručnicu prevario sa 19-godišnjom španjolskom prostitutkom Monicom Mint. Lijepa Abigail je nakon otkrivanja seks skandala, kako bi izbjegla medije, pobjegla na Majorcu, ali se proteklog vikenda vratila u Veliku Britaniju zbog obveza oko snimanja realityja.

Po povratku kući su Abbey dočekale nove ponižavajuće fotografije - Croucha su snimili u klinču s tri plavuše u jednom francuskom noćnom klubu. Ljubio ih je i hvatao za stražnjice te im gurao ruke među noge, a jedna od njih, engleska medicinska sestra Jo Elliott, tabloidima se pohvalila kako je "bio jednostavno gladan seksa".

No, sve to, čini se, Abbey nije dovoljno da bi rekla zbogom nevjernom zaručniku. Njeni prijatelji tvrde da mu je sve odlučila oprostiti jer ga "ludo voli".

2006. godine je nogirao zbog kokaina

Podsjetimo, Abbey je s Crouchom prvi put počela izlaziti prije Svjetskog nogometnog prvenstva 2006. godine. Pratila ga je u Njemačku, a kada je uhvaćena u šmrkanju kokaina, ekspresno je poslana kući. Crouch ju je ubrzo nogirao i zamijenio novom ljepoticom, ali je Abigail još mjesecima tabloidima tvrdila kako su njih dvoje još uvijek zajedno jer je on "jedini muškarac kojeg želi u životu".

No, nekoliko godina kasnije su se pomirili, a sredinom srpnja 2009. godine objavili i kako su se zaručili.

Pročitajte više