Aco Pejović nakon devet godina objavio novi album, pjesme su već u trendingu

Foto: Z.Kuzmanović/D.Petrović/M.Protić

Nakon punih devet godina iščekivanja Aco Pejović počastio je obožavatelje diljem regije s novim albumom. Objavljena su četiri nova videospota u samo četiri dana. S novim albumom Hotel tuge najavljuje veliku ljetnu turneju po cijeloj regiji.

Diskografska pauza duga gotovo cijelo desetljeće prekidana je singlovima, a novih 12 pjesama zapravo predstavlja svojevrsno glazbeno zagrijavanje pred koncertnu ljetnu turneju.

Već su u trendingu

Soba 501, Posljednji valcer i Baraba samo su neke od pjesama kojima je ovaj talentirani umjetnik najavio svoj album u prethodnim danima, a šlag na tortu bila je duetska pjesma s Editom Aradinović Ako ti zaboravim koja je izašla samo sat vremena prije izlaska albuma, a zajedno s ostalim pjesmama već dominira u trendingu diljem regije.

"Album koji je pred vama epilog je svega onoga što sam s puno ljubavi mjesecima pripremao kako biste svi zajedno uživali u svakom tekstu, muzici i aranžmanu. Nisam htio žanrovski dijeliti ljude svojim pjesmama, već sam svaku pjesmu birao i otpjevao s puno emocija. Siguran sam da će ljudi koji vole ono što radim znati prepoznati kvalitetu na kojoj sam inzistirao", istaknuo je Aco Pejović nakon što je objavio novi album.

Obitelj pjevača sudjelovala je u izdavanju novog albuma budući da je Pejović sve pjesme prvo dao svojim trima kćerima i supruzi na slušanje kako bi čuo njihovo mišljenje.

Pročitajte više