Adele u suzama: Tako sam uznemirena, nisam spavala 30 sati, sve je propalo

Screenshot: Instagram

POPULARNA britanska pjevačica Adele ovaj petak je trebala održati prvi od 24 koncerta u Caesars Palace's Colosseumu u Las Vegasu, ali ih je sve morala otkazati zbog pandemije koronavirusa.

"Tako mi je žao, ali show nije spreman. Pola moje ekipe ima covid i bilo je nemoguće završiti sve što smo htjeli. I kašnjenja u isporuci dodatno su pokvarila sve moje planove", rekla je pjevačica u videu objavljenom na njezinom Instagramu.

 

Serija koncerata pod nazivom Weekends With Adele najavljena je još krajem studenog, a svaki vikend trebala su se održavati dva koncerta i tako sve do travnja. Trebali su to biti prvi njezini koncerti nakon petogodišnje stanke, a na njima je trebala promovirati novi album 30. Procjenjivalo se da će Adele zaraditi 680 tisuća dolara po nastupu.

"Bila sam budna 30 sati pokušavajući spasiti produkciju, ali to se pokazalo nemogućim. Iscrpljena sam i duboko se ispričavam obožavateljima koji su već stigli u Las Vegas zbog koncerata. Žao mi je, tako sam uznemirena i stvarno mi je neugodno. Prebacit ćemo sve datume, već radimo na tome", rekla je pjevačica.

Njezini obožavatelji imali su za nju mnogo razumijevanja te su joj ostavili brojne komentare podrške.

"Sve će biti u redu", "Ljudi će osjetiti tvoju ljubav kad za to dođe vrijeme, drži se", "To je život, teška su vremena posvuda, nemoj da te to obeshrabri", "Nemoj biti uznemirena oko toga, kraljice", "Nemoj plakati, sve je u redu", pisali su joj fanovi u komentarima.

Adele je prije nekoliko dana objavila videospot za pjesmu Oh My God, koja je izašla kao dio njenog najnovijeg albuma 30. U spotu se može vidjeti nekoliko verzija Adele, koja u pratnji plesača pjeva u sobi koja podsjeća na bar, prepunoj drvenih stolica.

Pročitajte više