Admir iz Travnika rekao da su splitski ćevapi bolji od sarajevskih. Nastala je drama

Screenshot: TikTok

ADMIR JAHIĆ iz Travnika, na društvenim mrežama poznatiji kao Shera, pokrenuo je novu raspravu oko ćevapa. Zaputio se u Split da proba ćevape za koje tvrde da su "najbolji na svijetu, pa čak i bolji od onih u Sarajevu". I složio se s tim.

"Iskreno mišljenje objektivnog Travničanina koji kruh zarađuje u Sarajevu", napisao je uz snimku u kojoj isprobava ćevape u splitskom lokalu Chevap by chef Duje Pisac. "Sviđa mi se što je natopljeno. Ovo je više pitica nego somun tako da je bliže Travniku nego Sarajevu", rekao je Jahić tijekom isprobavanja.

@admirshera Iskreno mišljenje čovjeka koji je iz Travnika, a živi u Sarajevu i probao je skoro sve ćevape u ta dva grada.. Lokacija: 🇭🇷Split, Cevap by chef Duje Pisac.. Inspiracija @Petra Colak ♬ original sound - admirshera

"Vidi, iskreno, bolji nego u Sarajevu. Sekundu bolji, ali od travničkih nisu", zaključio je i izazvao rat u komentarima.

"Kad se opanak proda za porciju ćevapa. Ajde ti idi jedi 'zaljevene' gdje si naučio, i mani se komentiranja Sarajeva od kojeg očito imaš komplekse", "Nemaš pojma", "Ajde vrati se u Travnik i ne pametuj", ljutili su se Sarajlije u komentarima.

Inače, i mi smo bili u splitskom lokalu Chevap by chef Duje Pisac, a naš zaključak možete pročitati ovdje.

Pročitajte više