Adriano i Robinho tulumarili 12 sati uz brazilske ljepotice i transvestite

GOTOVO je već tradicionalno da brazilski nogometaši, pri dolasku iz Europe u domovinu, uživaju u tulumima do ranog jutra, bez obzira na reprezentativne utakmice koje slijede. Brazilski dnevnik Extra tako donosi izvještaj po kojem je nekoliko svjedoka reklo da su Adriano, Robinho, te još neki brazilski nogometaši, zasad neidentificirani, imali u ponedjeljak tulum koji je započeo u 17 sati popodne, a završio oko pet sati ujutro.

Oko četiri sata ujutro, nogometaševu vilu je napustio i jedan od najpoznatijih transvestita

Mjesto radnje je bila vila napadača Intera Adriana u Barra da Tijuci, gdje su se gosti počeli skupljati u popodnevnim satima, a pravo ludilo krenulo je nakon ponoći. Svjedoci govore da je na tulumu bio veliki broj brazilskih ljepotica, koje je predvodila Fabiana Andrade, koja je ne tako davno imala i vezu sa sadašnjim argentinskim izbornikom Diegom Armandom Maradonom.

Isto tako, saznaje se da je oko četiri sata ujutro Adrianovu vilu napustio i jedan od najpoznatijih brazilskih transvestita Patricia Araujo. Igrači su se sutradan pojavili na treningu brazilske reprezentacije točno na vrijeme, te izbornik Carlos Dunga i ostali dužnosnici reprezenetacije nisu niti znali za sve to, dok se vijest nije pojavila u Extri.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više