Afera Jacqueline Kennedy i Marlona Branda: "Dugo je čekala da je odvedem u krevet"

AKO JE vjerovati piscu Davidu Haymanu, bivša prva dama Amerike Jacqueline Kennedy nije bila tako nevina kao što priliči elegantnoj dami poput nje. U knjizi koja se zove "Bobby and Jackie: A Love Story" glavna tema je navodna ljubav između prve dame i njezinog šogora Roberta F. Kennedyja nakon atentata predsjednika Johna F. Kennedyja. Osim te priče, još jedna stvar koja je uzburkala duhove prošlosti je seksualna veza Jackie O., kako su mnogi nazivali prvu damu, i holivudskog glumca Marlona Branda.

"Koliko sam je poznavao, oduvijek mi je djelovala kao žena koja voli koketirati, ali nije bila pretjerano seksualna"

Kako tvrdi autor, Jackie O. i Brando su 1964. godine zajedno proveli dvije strastvene noći nakon čega je prva dama prekinula aferu. "Koliko sam je poznavao, oduvijek mi je djelovala kao žena koja voli koketirati, ali nije bila pretjerano seksualna. Djelovala je više kao tip žene koja voli promatrati, ali ne i sudjelovati. Dugo je čekala da je odvedem u krevet, a kada je vidjela da ništa ne poduzimam odlučila je napraviti prvi korak i upitala me želim li prenoćiti. Tada sam joj odgovorio - 'Mislio sam da nikad nećeš pitati", jedan je od ulomaka iz knjige.


Riječi Marlona Branda koji se nalaze u Haymanovoj knjizi, bili su dio njegovih memoara, ali ih je urednik prije objavljivanja 1994. godine izrezao iz konačne verzije glumčevih ispovijesti. U knjizi koja će svjetlo dana ugledati sljedeći mjesec prepričan je i prvi susret Marlona i Jackie O. "Dok su plesali Jackie je prislonila bedra uz njegova, vidjelo se da joj je jako privlačan. Plesali su cijelu večer, malo sjedili, a zatim se počeli i hvatati", opisano je u jednom ulomku iz knjige.

A.M.
Foto: JLP

Pročitajte više