"Ako me izbacite, sve ću priznati. Ovo nije ništa drugo nego teorija zavjere!"

NAKON što se Nikola Paunović posvađao na Gala večeri sa žirijem zbog nominacija, uslijedila je još jedna svađa na Akademiji. Jasmina Midžić tvrdi kako postoji "teorija zavjere" te se čak zaprijetila profesoru Saši Dragiću kako će ako ispadne u ponedjeljak sve priznati. "Znala sam da me profesori neće spasiti, ne bi me nikada. Ako izađem sljedećeg puta sve ću reći", rekla je drsko Jasmina na što joj je Dragić uzvratio "Oprosti, ali od kuda ti to znaš? I što, sad nas ucjenjuješ?". Osim što je uvjerena da je odlično odpjevala pjesmu Nine Badrić "Takvi kao ti" priznala je kako Nina koja je spašena od strane Saše Dragića nije zaslužila otići na "vruću klupu".

"Ubuduće kada mi netko dođe i kaže da želi napustiti Akademiju ili mu se ne sviđa pjesma koju je dobio, osobnu ću mu pomoći spakirati stvari i otvorit ću mu vrata Akademije. Nemam više živaca za to", rekao je ljutiti Dragić kojega su ovog puta razmaženi studenti jako naljutili.

Osim ljutite Jasmine nominiran je Danijel Pavlović, miljenik jedne od članica žirija Marine Tucaković koja je na prošloj Gala večeri poručila Nikoli Paunoviću kako "nikada neće biti zvijezda". Nakon tog postupka Marina se ispričala kući Emotion te rekla kako nije imala namjeru poniziti Operaciju Trijumf, a niti reklamirati konkurentsku talent emisiju. Dodaje još kako će bez obzira na sve uvijek reći u lice ono što misli. Njene kritike izazvale su bijes kod forumaša koji su čak tražili Emotion da je izbaci iz žirija, ali Marina kaže kako do toga neće doći. "Nemam namjeru napustiti žiri Operacije Trijumf i ne smatram da sam izazvala ikakav skandal sa svojim postupcima i izjavama", rekla je jedna od najpoznatijih tekstopisaca na našim područjima Marina Tucaković. 

A.M.
Foto: Nova TV

Pročitajte više