Alan Hržica: Ja sam ljudima poslan od Boga

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

GLAZBENIK Alan Hržica je povodom svoje velike jesenske turneje progovorio o vjeri.

"Našao sam se u ovome jer znam da ovo nije samo glazba, ovo nije samo koncert, ovo je obnova čovjeka, ovo je moje poslanje, moj poziv. Ja sam ljudima poslan od Boga da im svojim nadahnutim tekstovima i nadahnutom glazbom pomognem. Duhovna glazba zaista ulazi u dubinu srca čovjeka i mijenja ga. Tako da je ovo nešto više od koncerta, više od same glazbe", ispričao je Alan u razgovoru za InMagazin.

U molitvi mu se pridružili i sinovi

Otkako je prije 14 godina doživio preobraćenje, glazbenik kaže da koristi svaku priliku za svjedočenje vjere. Za vrijeme korone na svojem Facebook profilu svakodnevno je molio krunicu s tisućama vjernika.

"Supruga i ja smo za vrijeme doručka više puta čitali svjedočanstva. Pisalo je: "Nakon 11 godina sam zatrudnjela, hvala vam na krunici", "Nakon osam godina smo zatrudnjeli moleći s vama". Dakle, Bog je danas živ, Bog nas ozdravlja. Mi smo znali plakati ujutro za doručkom čitajući to, od radosti, od toga da je još jedanput to potvrda velike Božje ljubavi i snage", rekao je Alan.

U molitvi su mu se pridružili i njegovi sinovi - četverogodišnji David i dvogodišnji Leon.

"Gledamo da se pomolimo svaku večer. David ne želi ni zaspati sam, mene podsjeti da se nismo pomolili. Neće odjenuti nekakvu ružnu, odvratnu majicu s čudovištem, jer kaže da se to Isusu ne bi svidjelo. Vjeru doživljava na lijep način", objasnio je glazbenik koji se nada proširenju obitelji.

"Čekam da se žena oporavi, ali poštujem njezinu odluku. Kad ona kaže 'da', onda ćemo. Jako bih želio još djece", zaključio je Alan.

Pročitajte više