"Ovo je depresivno": Snimka tipa koji radi 9-17 rastužila generaciju Z

Screenshot: TikTok

AMERIČKI tiktoker koji objavljuje pod nadimkom @hubs.life objavio je snimku u kojoj je pokazao kako izgleda njegov običan dan koji se sastoji od posla, vježbanja i odmora kod kuće. Snimka je postala viralna, a pripadnici generacije Z zbog nje su pali u depresiju. 

Na snimci se vidi kako se kod kuće sprema za odlazak na svoj kancelarijski posao u osiguranju. Pokazao je kako radi na poslu i napravio pauzu za ručak, a nakon posla otišao je u teretanu i vratio se kući pa poigrao sa psom. 

@hubs.life The grass isnt always greener #4u ♬ Nemo Egg (From "Finding Nemo") - Geek Music

"Izgleda da ne moraš dati otkaz, da ne moraš pobjeći iz matrixa i da ne moraš postati milijunaš do 30-e. Izgleda da je trava zelenija ondje gdje je zalijevaš. Iskoristi svoju 9-17 rutinu kako bi izgradio život koji želiš", objasnio je. 

"Pronađi radost u sitnicama" 

"Pronađi radost u sitnicama, budi zahvalan na onome što imaš i živi dan po dan. Uspjeh se ne definira time tko ima najviše, nego kome treba najmanje", zaključio je. 

Snimka je pregledana više od 7 milijuna puta i prikupila je više od 776 tisuća lajkova te brojne komentare. 

 "Ovo je definicija matrixa" 

"Ovo je nešto najstrašnije što mogu zamisliti", "Ovo je bilo depresivno za gledati", "Stoji li moj šef iza ovoga?", "Cijenim tvoje mišljenje, ali ipak ću dati otkaz", "Ovo je definicija matrixa", "Trebali bi raditi 6 sati dnevno, to je maksimum", "Ovo izgleda kao video HR službe" i "Tip je agent matrixa", neki su od komentara. No bilo je i onih koji se slažu s tiktokerom. 

"Ovo se zove stabilnost u životu i nevjerojatna je stvar", napisao je jedan tiktoker, a druga se nadovezala: "Upravo sam počela raditi i ovo mi pruža utjehu." 

Pročitajte više