Albanska voditeljica privukla pažnju gledatelja Lige prvaka: "Fascinira ljepotom"

Foto: Instagram

Albanska voditeljica Eva Murati koja vodi Ligu prvaka privukla je pažnju gledatelja koji pišu da upravo zbog nje prate ovo nogometno natjecanje.

28-godišnja Eva je bivša sudionica natjecanja za Miss Universe, a danas glumica i voditeljica koja, osim Lige prvaka, na albanskom kanalu Tring Sport vodi Sports Week. Glumila je i u nekoliko serija i filmova, a osim toga ističe se i kao borkinja za ženska prava u Albaniji.

Karijeru je započela s 15 godina te se pojavila u brojnim reklamama i imala nekoliko manekenskih angažmana. Studirala je pravo na sveučilištu u Tirani, no naposljetku se ipak okrenula voditeljskom angažmanu. Emisiju o Ligi prvaka na albanskoj televiziji vodi od 2017. godine i otad je stekla veliku popularnost.

Popularna je i na Instagramu gdje je trenutno prate 932.000 ljudi, a mnogi joj u komentarima pišu da je najzgodnija voditeljica.

"Ti si razlog zbog kojeg je Liga prvaka odlična", "Ova žena me fascinira svojom ljepotom", "Uvijek izgledaš savršeno", "Eva je jedna od najljepših žena na svijetu", "Njena ljepota je jedinstvena", pišu ljudi u komentarima.

Pročitajte više