Albina i Mario priznali: Nismo u dobrim odnosima, glumili smo da se odlično slažemo

Foto: Press

ALBINA GRČIĆ prije večerašnjeg nastupa u Plesu sa zvijezdama otkrila je kako sa svojim plesnim partnerom Marijem Ožboltom nije u najboljim odnosima.

"Zajednička je odluka bila da kažemo da se ne slažemo jer nam je bilo previše svega, bilo nam je dosta tog presinga", rekla je pjevačica.

Albina i Mario priznali su kako su tijekom cijele emisije zapravo glumili da se odlično slažu, a pjevačica je potom napomenula kako joj je dosta glume "jer su u natjecanju ostali zaista jaki parovi i sada je presudna energija među njima". Pjevačica je dodala kako jednostavno nije osjetila pravu povezanost s Marijem.

''Nismo dobili taj kontinuitet, bilo je dosta eliminacija'', nadovezao se Mario, a njihovo priznanje jako je iznenadilo Maju Šuput.

''Nismo se mi nikad otvoreno posvađali, puno smo pričali, ali nekad ne treba biti konkretan problem, već ne bude ta neka energija…", zaključili su Albina i Mario, koji su naposljetku sinoć ispali iz natjecanja.

Plesali su paso doble, a za svoj ples osvojili su 31 bod. U eliminacijama su se našli s Domenicom i Alanom te Markom i Gabrielom, no njih je od ispadanja spasio žiri. Gledatelji su odlučili da i u sljedeću emisiju ulaze Domenica i Alan.

"Nekoliko smo puta bili u eliminacijama, pa smo se i pomirili da se to može dogoditi. Svi su jako talentirani i ekipa je stvarno jaka", rekla je pjevačica nakon ispadanja.

Pročitajte više