Albina o Nini Kraljić: O njoj nemam lijepo mišljenje, dugo sam šutjela

Foto: Instagram

ALBINA GRČIĆ predstavljala je Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu s pjesmom Tick-Tock nakon što je pobijedila na Dori, ali takav rasplet događaja nije se svidio njenoj konkurentici i kolegici Nini Kraljić, koja joj je tada odbila čestitati na pobjedi te je danima bjesnjela na društvenim mrežama i govorila da je slušala Albininu pjesmu 15 minuta prije svoje probe.

Sada, nekoliko mjeseci nakon, Albina je odlučila progovoriti o svemu te je za InMagazin priznala da Ninu Kraljić više ne može poštovati kao čovjeka.

"'Mislim na kolegicu Ninu Kraljić, o kojoj iz osobnog iskustva nemam u tom pogledu lijepo mišljenje. Stvarno sam dugo šutjela, ne bih rekla da sam se povukla, ali nisam se htjela izjašnjavati po tom pitanju", rekla je.

"Niti ću ja umrijeti od toga što meni nije čestitala niti će mi to poboljšati život. Jednostavno, bile su neke izjave koje stvarno nisu bile na mjestu polazeći s neke ljudske strane i to je sve. Imaš moj respekt kao izvođač, umjetnik, ali kao osoba neću te pozdraviti na ulici", dodala je.

Nedavno je Albina na svom Twitter profilu, osim Nine, prozvala i Jacquesa Houdeka, a komentirala je i svoj nastup na Eurosongu.

"Izjavila sam da smatram da je to bio najbolji nastup u zadnjih nekoliko godina koji je Hrvatska poslala. Pritom mislim na cjelokupan dojam, dakle nisam rekla da sam ja najbolja pjevačica ikad, ali iza gore navedenog stojim", napisala je tada.

Pročitajte više