Aldo napustio Farmu, pogledajte tko su finalisti

Foto: Nova TV

NAKON 14 tjedana, Farmeri su dočekali posljednji tjedan. U posljednjem duelu snage su odmjerili Blaženka i Aldo.

Pobjedom u duelu Blaženka je osigurala mjesto u finalu te se u lovu na glavnu nagradu pridružila Anni, Ivanu i Ivici.

"Nosim neko novo znanje, lijepo iskustvo, sam radio stvari što sam mislio da nisam u stanju raditi. To je lijepi osjećaj i dobro prijateljstvo nosim sa sobom", rekao je Aldo, kojeg sreća nije pratila tijekom boravka na Farmi, pa ju je i napuštao zbog bolesti.

"Pobjeda je onako malo tužna. Lijepo je što sam pobijedila, ali s druge strane žao mi je zato što sam do te pobjede morala doći preko borbe sa svojim prijateljem Aldom i to mi je onako baš teško palo", rekla je Blaženka nakon duela.

Nakon njegovog odlaska iz Arene, farmeri su posljednji put ocjenjivali gazdu. Anna je od farmera dobila samo bijele ovce, a ona je za farmere predzadnjeg tjedna postavila Blaženku i Ivicu. Kada su se farmeri vratili u kuću, dočekalo ih je iznenađenje. Bivši farmeri i Aldo s njima će provesti sljedeći tjedan.

"Mi što smo došli ovdje smo došli da njima kao prijatelji, kao zajednica pomognemo da izbore najbolje finale za sebe", izjavio je bivši farmer Roman.

Idilu je pokvarila samo rasprava između starih neprijateljica Marije i Anamarije. Marija je slučajno pogodila Anamariju s papirićem koji je išao u smjeru peći, a ona joj je vratila udarcem po ruci. Potom joj je Marija vratila udarac te je krenula rasprava o tome tko je više kriv.  

Pročitajte više