Amber Smith otkriva svoje slavne ljubavnike

SEKSI foto model i filmska zvjezdica odlučila je promovirati svoju autobiografiju najavom da će se u njoj naći mnogi slavni glumci s kojima je spavala, a posebno poglavlje posvetila je Russellu Crowu.

Njih dvoje snimili su 1997. godine film "LA Confidential" i privlačni Gladijator brzo ju je "smotao", ali je veza trajala samo do kraja snimanja.

Iako ima kvocijent inteligencije 155, već sa 15 godina napustila je školu i otišla u Pariz gdje se proslavila kao model.

Kada je svoju prirodno plavu kosu obojila u crveno počeli su je uspoređivati s nekadašnjom filmskom zvijezdom Ritom Hayworth i nuditi unosne reklamne ugovore.

Promovirala je čuveni grudnjak "Wonderbra", "Diet Colu" i brojne druge proizvode. Pojavila se na 200 naslovnica modnih i muških magazinan među kojima su "Maxim" i "Playboy".

Na svojoj web stranici prodaje svoje kalendare i golišave slikice s potpisom, te dokumentarni DVD s jednog foto snimanja.

Nada se televizijskom uspjehu sa svojim pilot showom "The Amber Smith Project" koji bi je trebao uzdignuti među prave zvijezde.

I.G.

Pročitajte više