Američki agenti za nekretnine bili u Splitu i snimili apartman, ovo ih je iznenadilo

Screenshot: YouTube

AMERIČKI agenti za nekretnine, bračni par Oanna i Tod Miller, odsjeli su u Splitu i objavili video na YouTubeu o razlikama između Dalmacije i SAD-a.

Proveli su pratitelje svog YouTube kanala kroz apartman koji su unajmili u centru Splita. "Prvo što primijetite kad dođete u Hrvatsku jest da su njihove brave drugačije od naših. Potrebno je staviti ključ u bravu s unutarnje strane da bi se vrata zaključala iznutra", objasnila je Oanna prije nego što je uvela pratitelje u apartman od oko 55 metara kvadratnih.

"Oni nemaju centralno grijanje, već imaju ovu jedinicu kojom upravljate pomoću daljinskog upravljača", objasnila je Oanna pokazujući na klimu.

Iznenadile su ih i "škure" na prozorima. "Zamračuje se izvana, ovaj dio možete namjestiti pod raznim kutevima", objasnila je.

"Ovaj apartman se iznajmljuje za oko 450-500 dolara (2800-3200 kn op.a.), što je, ovisno o tome u kojem dijelu SAD-a živite, dosta slično kao i kod nas", dotaknula se i cijena.

"Hrvatska je magična, ako niste bili, preporučujem da je posjetite... Imaju odličnu hranu, najdraži su ljudi na svijetu i ne glume, zaista su takvi", poručila je Oanna svojim pratiteljima pred kraj videa.

Pročitajte više