Amerikanci pomislili da je Vuco taliban

SRPSKI tabloid "Svet" dobio je idealnog sugovornika u splitskom glazbeniku koji im je otkrio tračeve s naše estrade i otkrio zašto je propao na američkom tržištu.

Vuco je objasnio da mora pjevati i narodnjake i pop glazbu da bi prehranio četvero djece i mnogobrojnu porodicu "jer da nema njih sam bi otišao na Novi Zeland čuvati ovce".

Za sebe tvrdi da je najveća glazbena pojava na Balkanu iza Štulića i Bore Čorbe, a Gorana Bregovića opisuje kao "kradljivca ciganske muzike koji nikada nije dospio do MTV-a".

Otkriva da najviše uživa svirajući pod nadimkom General Vasilij Mitu u heavy metal grupi "Živo blato", a novinari "Sveta" nisu ga se sjetili upitati o incidentu kada je u Splitu prijetio pištoljem vozaču autobusa koji nije htio prevesti plakate te grupe u Njemačku.

Objašnjava kako je prije dvije godine snimio strašne metal snimke na engleskom uz dodatak harmonika i klavijatura i baš kada se trebao probiti u Americi dogodio se teroristički napad na nebodere u New Yorku.

Kako se on na promotivnom materijalu slikao u sinjskoj narodnoj nošnji sa bradom proglasili su ga talibanom i cijela stvar je propala.

Vuco ne štedi svoje kolege pa tvrdi da Petar Grašo u Londonu nije ništa snimao, već prodavao kokice, a Splitski festival Zdenka Runjića naziva običnom mućkom na kojem se tri godine unaprijed zna tko će pobijediti.

Otkriva da se ne kupa u moru jer to je za "ženske da pokazuju sise i guzice i dok se neki glupan kupa on ću mu nategnuti žensku".

Na kraju objašnjava da smo mi centar svijeta i da ništa ne fali Balkanu na kojem je bilo dobro dok nas nisu "razjebali oni sa strane".

Pročitajte više