Ana Bučević snizila cijenu krstarenja, njena duhovna obnova sada košta 8000 kuna

Screenshot: YouTube

SAMOPROZVANA motivacijska govornica Ana Bučević snizila je cijene svojih "visokih vibracija" zbog koronakrize. Motivacijski program koji je nazvala Vortex putovanje prošle je godine stajao 17.000 kuna, a ove godine mu je cijena čak upola manja, odnosno 8000 kuna.

"Vortex ljetovanje u Biogradu na Moru zamišljeno je kao pravi odmor za dušu i tijelo", piše u najavi putovanja na njenoj Facebook stranici.

Ana u programu nudi sedam dana jutarnjih meditacija, tjelovježbi i predavanja. Program počinje 18. lipnja, a trajat će do 25. lipnja.

Još nije poznato hoće li se Ani na putovanju pridružiti njena dobra prijateljica Iva Todorić, koja je i prošle godine krstarila s njom.

"Prošle godine nisam mogla ni pričati koliko sam plakala, ali sad sam dobila potpuni mir u sebi, čemu sam cijeli život težila. Srce mi je kao ovaj Brač ispred mene! Da me netko pita, cijeli život išla bih na Vortex", rekla je Iva u YouTube videu.

"Reći će netko da to puno košta - to puno košta, ako ideš iz perspektive da jednostavno ulažeš u neke stvari koje su ti možda nebitne. Možeš cijelu godinu štedjeti da dođeš na ovakvo mjesto", dodala je.

Pročitajte više