Ana Gruica progovorila o braku s psihijatrom: "Za ovo se isplati pojesti govno"

Instagram

ANA Gruica nedavno se udala za splitskog psihijatra Borana Uglešića. Glumica je na Instagramu dodala muževo prezime, te naglasila da je sada osim sretne mame postala i sretna supruga. Iako je nakon razvoda od trenera Dijana Jahjefendića govorila da se više nikada neće udati jer joj se institucija braka ne sviđa, popustila je pred šarmom poznatog liječnika te mu izrekla sudbonosno da u dvorcu Martinis Marchi na Šolti. Za Story je progovorila o novom mužu, ali i bivšem partneru Hrvoju Šalkoviću.

Glumica kaže da je uvjerena da će ostariti s Boranom Uglešićem.

"Ima toliko osobina, i to specifičnih, meni savršenih, pa duboko vjerujem da ćemo umrijeti zajedno. Uvijek sam imala teoriju o jednom životu i nisam se nikada borila za muškarca ni za odnos. No za ovu se ljubav, vjerujem, isplati pojesti i koje govno. Znam da mnogi ne razumiju moje postupke i čujem da me osuđuju, ali zapravo mi je žao tih ljudi", naglasila je.

S bivšim partnerom i ocem svog sina, Hrvojem Šalkovićem, je u jako dobrim odnosima.

"Shale i ja smo u više nego korektnim odnosima, mogu čak reći da smo prijatelji. Boran i Shale izvrsno se slažu. U nas to izgleda jako civilizirano, iako se za mene to možda i ne bi reklo.Mislim da parovi gube konce normalnog odnosa zbog ega i samo ega. Po-vrije-đeni ego najveći je neprijatelj rastave. Stavljati sebe prije dobrobiti djeteta neće donijeti ništa osim još većih rana. Ratne sjekire iskopane na početku procesa sigurno neće lako biti zakopane", kazala je.

Pročitajte više