Ana izašla s Bigijem, nominirane Valentina i Antonija

U NAŠEM Big Brotheru dogodio se pomalo neočekivani obrat u kojem su djevojke izvukle deblji kraj i umanjile svoje izglede za osvajanje milijun kuna.

Ana je svojim čestim plakanjem nakon nominiranja izazvala gledatelje da joj dodijele 51 % glasova, a producenti su joj dozvolili da prilikom izlaska povede i kućnog ljubimca psića Bigija o kojem se od svih stanara najviše brinula u kući.

Za Antonijin izlazak iz kuće glasalo je 36%, dok je samo 13% gledatelja željelo da Alen napusti natjecanje.

Iako se moglo dogoditi da nakon petka u kući ostanu četiri cure i samo dva dečka, Ana je ispala, a nominacijom Valentine i Antonije idući put će muški dio ostati nedodirnut, a uz Marinu će "preživjeti" samo još jedna djevojka.

Iako se još nedavno sumnjalo na žensku urotu, pokazalo se da su muškarci ovoga puta bili lukaviji i sva trojica su nominirali iste ženske osobe koje su tako morale skupiti po tri glasa.

Za sada će ostati tajna je li to igra Saše, Alena i Zdravka koji sada svakog jutra imaju sat privatnosti bez kamera i mikrofona u kojem se mogu i dogovarati oko nominacija, a što je pravilima zabranjeno.

Alen je izbjegnuo treću nominaciju jer su on i Zdravko dobili samo po jedan glas od Valentine, a favorita Sašu su nominirale Marina i Antonija.

Marina, koja je u početku nakon Egle, imala najviše izgleda za izlazak sada ima priliku dugorati do finala.

Stanari su napokon uspjeli ispuniti prilično zahtjevan tjedni sportski zadatak, pa će biti love i za cigarete. Od pušača su u kući ostali još samo Saša, Antonija i Alen.

Pročitajte više