Ana Stunić: Umorna sam i iscrpljena zbog predstave "I fuck on the first date"

IAKO je Ana Stunić svoju karijeru na Novoj TV započela u Red Carpetu kada je Mia Kovačić zbog angažmana oko showa Farma bila prezaposlena, sada je i ona dobila svoju zamjenu. Zbog napornih proba za predstavu produkcije Montažstroja, Ana će morati svoju voditeljsku palicu u IN magazinu prepustiti kolegici Nikolini Pišek.

"Tri izvedbe i samo 33 čovjeka"

"Imam svakodnevne probe po osam sati i jednostavno ne stignem sve odjednom. Predstava u kojoj ću između ostalog pjevati i plesati je vrlo naporna pa zbog umora i iscrpljenosti ne mogu voditi IN magazin", otkrila nam je 27-godišnja voditeljica i studentica kemije koja se trenutno priprema za svestranu ulogu u predstavi pod nazivom "I fuck on the first date", što bi u prijevodu značilo "Ševim se na prvom spoju".

"To nije klasična predstava već se radi o nekakvom performansu. Ja ću u predstavi zajedno s Petrom Zanki i Robertom Milivoj glumiti, plesati i pjevati. Sve tri imamo vrlo slične uloge, ali vam ne mogu još otkriti o čemu se zapravo radi", otkrila je za Index Ana Stunić. Premijera predstave će se održati 11. ožujka, a ono što je vrlo interesantno je način na koji će se održati predstave. "Bit će samo pet izvedbi, zapravo tri službene na kojima će biti samo 33 čovjeka. Tako smo se nekako dogovorili i ispalo je vrlo simpatično", priznaje Ana.

"Pišekica je lijepa, pametna i odlično radi svoj posao"


Iako joj je na neki način otela voditeljsko mjesto, Ana ima sve riječi hvale za Nikolinu Pišek, koja će između ostalog zajedno s Miom Kovačić iz studija vodi novu sezone reality showa Farma. "Nikolina je moja kolegica i jako mi je drago da će me ona mijenjati, mislim da mi je dostojna zamjena. Super radi svoj posao, zgodna je i pametna. Jednostavno imam sve najbolje riječi za nju", priznala nam je voditeljica.

 Hoće li se Ana vratiti pred male ekrane ne zna ni ona sama, ali prema dogovoru s matičnom televizijom ona će i dalje voditi showbiz magazin Red Carpet. "Volim dolaziti u redakciju i volim novinare koji tamo rade tako da će mi faliti na neki način. I dalje vodim Red Carpet tako da ću vidjeti svoje kolege i prijatelje, nije da ću baš sjediti doma i plakati", otkrila nam je simpatična Ana za kraj.

A.M.
Foto: Nova TV

Pročitajte više