Angažirala dogsitericu pa ostala u šoku onime što je sigurnosna kamera snimila

Foto: Abc7

DOGSITERICA je uhvaćena na tajnoj sigurnosnoj kameri kako hoda gola, a zatim i odlazi u spavaću sobu vlasnika kuće s muškarcem.

Vlasnica psa Rosie Brown preko popularne aplikacije Wag! unajmila je sitericu Casey Brendle kako bi pazila na njezina dva ljubimca u kalifornijskom domu dok je ona sa suprugom na vjenčanju.

26-godišnja Casey unajmljena je da pazi na životinje četiri dana, no Rosie je ubrzo dobila upozorenje od svog kućnog sigurnosnog sustava. "Preview upozorenja pokazao je muškarca u kući, nekoga koga nisam očekivala", rekla je za KABC.

"Otvorila sam upozorenje i zatim vidjela da je [Brengle] bila u našoj kući s muškarcem i krenuli su ravno u našu spavaću sobu."

Na snimci se vidi Casey kako se ljubi s muškarcem u dnevnoj sobi, a Brown kaže kako je snimka potvrdila da nije uspjela isporučiti ono što je obećala za naknadu od 315 dolara (oko 2100 kuna).

Ona je trebala pse Penny i Daisy voditi na duge šetnje od 30-60 minuta, no Brown tvrdi da snimke pokazuju kako je siterica izvela pse samo na pet minuta.

Dodaje kako je najviše uzrujana zbog kauča. "Vidjeti taj video u kojem je gologuza, sjedi na njemu, leži po njemu, to je bilo jako teško jer smo ga tek kupili."

"To mi je zapravo bilo omiljeno mjesto, baš na sredini. Sad ga više ne diram."

Brown također tvrdi da je Casey njezinu ljubimicu Daisy u jednom trenu nazvala kujom.

Casey je rekla kako se pas "ponašao kao kreten", no kaže da njezino ponašanje nije bilo primjereno. Kad su je pitali o golotinji, rekla je da joj je postalo vruće. "Kao što sam rekla, ne volim nositi odjeću."

Rekla je i kako se nije seksala ni u jednoj sobi. "U redu je ako to vjeruje. No to nije ono što se događalo."

Casey koja je imala više od 200 recenzija s pet zvjezdica na aplikaciji, nakon incidenta uklonjena je sa servisa.

Wag! je u priopćenju poručio da je njezino ponašanje bilo neprihvatljivo te da se kosi s pravilima njihove zajednice.

"Očekujemo od svih na platformi Wag! da se ponašaju profesionalno."

Pročitajte više