Angela Merkel posjetila ZOO pa postala hit na Twitteru, ljudi pišu: Ovo je sve

Foto: Georg Wendt/Guliver/AP

ANGELA MERKEL posjetila je ZOO s pticama u općini Marlow koja se nalazi u saveznoj pokrajini Mecklenburg-Zapadno Pomorje u sjeveroistočnom dijelu Njemačke. 

Pozirala je sa šarenim papagajima, a kada su je uhvatili za ruke, Merkel je vrisnula. Fotografi su snimili taj trenutak, a Angeline fotografije iz parka ptica ubrzo su postale viralne. 

"Merkel je danas posjetila ZOO i fotografije su sve. Ovo nije photoshop, to se zaista dogodilo", "Osjećam se kao Angela Merkel na fotografiji s pticama. Ovime je utjelovila tjedan kakav smo svi imali", neki su od komentara.

Neki su se našalili pa njemačku kancelarku usporedili s likom Harley Quinn koja se pojavljuje u američkim stripovima, a neki su pisali kako ih podsjeća na ženu s golubovima iz filma Sam u kući 2. 

Inače, Angela Merkel uskoro završava povijesnih 16 godina na vlasti. Merkel je toliko dugo na funkciji da je prozvana "vječnom kancelarkom".

Iako se njezino ime našlo na listama želja za ključne pozicije u EU ili Ujedinjenim narodima, Merkel je rekla da će potpuno napustiti politiku. Upitana čemu se najviše raduje u mirovini, odgovorila je: "Tomu što neću morati stalno donositi odluke."

Pročitajte više