Angelina je prošlost: Brad Pitt navodno se zapalio za seksi plavušu

Foto: Getty/Gulliver Images/Rex

PREMA dosadašnjim napisima u medijima, Brad Pitt nije baš lako podnio razvod od Angeline, no čini se da bi se to moglo promijeniti.

Brad je, naime, uhvaćen u opasnom flertu s kolegicom Siennom Miller koja glumi u novom filmu njegove produkcijske kuće "Plan B".

Par se navodno zbližio nakon premijere filma "Izgubljeni grad Z". Drugi uzvanici tvrde da su na premijeru došli odvojeno, ali da se na večeri poslije premijere nisu odvajali.

Priča se da su Brad i Sienna "očito uživali u međusobnom društvu" i razgovarali cijelu večer, a Page Six također prenosi da je Brad u posljednje vrijeme puno bolje volje nego što je to dugo bio slučaj.

Svjetski su mediji već ranije prenijeli da se između njih dvoje pojavila kemija već tijekom snimanja filma, ali glumica je to poricala.

"Istina je da Brad Pitt producira film u kojem glumim, ali ne viđam ga na setu. To su ludosti! On je moj producent i susreli smo se samo dvaput", bila je odlučna Sienna.

S obzirom na to da je u vrijeme snimanja filma Brad još uvijek bio u vezi s Angelinom, preostaje nam da vidimo hoće li lijepa glumica promijeniti ploču sad kad je slobodan.  

Pročitajte više